6 moduri diferite de a-ti vopsi camera in alb si gri

Camerele sunt un sanctuar. Ele trebuie sa devina un loc placut, distractiv, dar mai ales confortabil. Cand vine timpul pentru decorare, este necesar sa cauti sa cream un echilibru in spatiu. Din acest motiv, in camere exista tendinta de a folosi multe culori neutre precum gri, alb si negru.

Culorile neutre sunt cea mai buna optiune pentru a crea un spatiu atemporal si de durata. Daca folosesti aceste culori pentru a decora un dormitor, pe masura ce trece timpul, iti vei da seama ca nu va trebui sa faci schimbari drastice in decor, deoarece nu va trebui decat sa retusi putin peretii.

Chiar si peretii albi si gri servesc drept baza pentru a lucra cu alte tipuri de decoratiuni. Daca doriti sa creati o camera cu un decor atemporal, simplu, dar semnificativ, ati ajuns la locul potrivit. Astazi va vom oferi posibilitatea de a va crea un spatiu confortabil.

1. Camera de sus pictata in gri si alb

Aceste doua culori sunt suficient de bune pentru a va ajuta sa faceti o camera sa para mult mai mare decat este. Albul poate face ca o camera sa para mult mai mare decat este in realitate, iar griul reuseste sa creeze echilibru in intreg spatiul. In aceasta propunere folosim aceste doua culori pe pereti pentru a o realiza.

Peretele principal din spatele patului serveste ca centru de atentie si echilibru. A fost vopsit in gri cu un finisaj mat si un ton oarecum opac. Cu toate acestea, nu face camera sa para plictisitoare sau intunecata, deoarece exista multa lumina care intra din partea ferestrei datorita ferestrei. Peretii si tavanul albi fac camera sa se simta mai mare si se potrivesc cu plafoniera.

2. Simplitate pentru un fundal alb si gri bun

Pentru a picta un perete alb si gri, nu ai nevoie de atata pregatire. Trebuie doar sa eliminati denivelarile si apoi sa aplicati straturile necesare. Culoarea gri, in schimb, nu necesita o baza prealabila pentru a se observa intensitatea culorii. Prin urmare, este folosit in diverse incaperi ca aceasta pentru peretele din spatele patului.

Peretii care sunt decorati cu astfel de culori neutre necesita accesorii. Pentru aceasta camera am adaugat un tablou dreptunghiular mare care are un peisaj alb-negru. Si in ciuda lipsei de culori, cadrul gros al tabloului creeaza armonie si ajuta la odihna si fixarea ochiului pe perete.

3. O Sectiune Mica vopsita cu gri pe un fundal alb

In cadrul acestei inspiratii, culoarea gri este folosita pentru cel mai mic perete din intreaga incapere. Acest dormitor este situat la mansarda si are dimensiuni mici, asa ca decorul ar trebui sa ajute la extinderea intregii zone. Pentru a atinge acest obiectiv, toti peretii si zonele mai mari sunt mai intai vopsite in alb. Tavanul si peretii ar trebui sa fie in aceasta culoare pentru a face ca intreaga zona sa arate suficient de spatioasa si de bine din punct de vedere estetic.

Mansardele sunt spatii mici care nu permit sa fie incadrata mult mobilier in interiorul lor. Prin urmare, este necesar ca peretii sa fie elementele care contribuie cel mai mult la decor. Cel mai mic perete al mansardei este vopsit cu gri, deoarece este folosit pentru a-i oferi un pic de contrast cu ceea ce daca ar fi alb.

Tonul de gri este putin inchis, iar vopseaua are un finisaj mat. Totusi, acest perete ajuta la crearea echilibrului si, de asemenea, da caracter intregului loc.

4. Camera pictata in alb si gri in dungi

Camerele pentru cei mai mici din casa ar trebui sa fie intotdeauna mult mai creative decat celelalte. Pentru bebelusi, camerele ar trebui sa le stimuleze creativitatea. Nu este vorba doar de a crea un spatiu in care dorm, ci de a se asigura ca se pot distra, se pot simti in siguranta si, de asemenea, se pot juca. In cadrul propunerii pentru aceasta camera, puteti alege o paleta de alb si gri si puteti crea un perete distractiv.

Dungile au fost intotdeauna o optiune disponibila si distractiva pentru a decora camerele. Cand le vezi, te gandesti doar la cat de original si neobisnuit este sa vezi o camera decorata cu dungi. Puteti plasa aceste dungi pe cel mai mare perete si le vopsiti alternand culorile. Incepe alb si apoi continua cu culoarea gri.

5. Camera cu diferite tablouri gri si albe

Ne place sa cream un spatiu unic si original folosind doar doua culori. Este o provocare imensa, dar iti permite sa-ti eliberezi creativitatea pentru a realiza un spatiu nemaivazut pana acum. Cu aceasta ocazie, nu vom picta peretele intr-o singura culoare. Asta este deja in trecut. Lucrul de astazi este sa combinati aceste doua culori pe acelasi perete si sa le folositi pentru a crea modele si in interiorul acestuia.

Peretele principal al acestei incaperi este o compozitie bazata pe doua culori, dar intensitati diferite. Mai intai trebuie desenate trei triunghiuri pe perete si pictate:

  1. Triunghiul superior si inversat este gri deschis.
  2. Triunghiul din partea dreapta gri inchis.
  3. Triunghiul lateral stang de culoare alba.

Textura triunghiului de sus si drept trebuie sa fie aspra, in timp ce textura triunghiului din stanga ar trebui sa fie neteda. Motivul este ca pe el va fi facut un model de puncte mici gri inchis. Cand vei termina de realizat intreaga compozitie vei observa cum dormitorul este acum distractiv si plin de viata.

6. Picteaza pe perete Muntii de zapada gri

Una dintre cele mai bune moduri de a decora o camera este cu peisaje. In aceasta camera s-a ales sa creeze un peisaj asemanator desenului animat cu munti inzapeziti pe varfuri. Primul pas este sa acoperiti peretele cu vopsea gri deschis si apoi sa folositi gri inchis pentru a contura muntii.

Muntii trebuie sa fie alcatuiti de diferite latimi pentru a se intelege ca este un peisaj variat. Apoi, cu vopsea alba, desenati varfurile inzapezite. O atingere foarte frumoasa pentru a termina este sa pictezi Sweet Dreams ca si cum ar fi atarnat pe perete.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole