Cele mai bune boxe bluetooth

Cei care nu mor dupa un sistem de sunet scump si imens, sunt cei care apreciaza cel mai mult difuzoarele bluetooth . Sunt esentiale si pentru cei carora le place sa mearga in camping sau pur si simplu sa ia muzica peste tot, lucru obisnuit in America Latina.

Dar uneori poate fi dificil sa alegi un difuzor (si unii chiar cumpara unul la 100 de pesos care nu dureaza deloc). Pentru a evita acest lucru, va recomandam unele care au un raport calitate-pret perfect si care sunt, fara indoiala, cele mai bune de pe piata.

JBL GO

JBL are unele dintre cele mai bune difuzoare de inalta calitate de pe piata, chiar si produsele lor ieftine sunt de obicei de buna calitate si destul de durabile. In minte avem viitorul JBLGO2BLK care va fi lansat in cateva zile, dar in realitate exista ceva pentru orice. JBL opteaza adesea pentru produse portabile care suna grozav si, de fapt, unele dintre produsele lor de cu ani in urma functioneaza si astazi perfect. JBL FLIP4BLK este pentru cei care cauta putin mai multa putere si umple un intreg podea cu zgomot fara a avea difuzoare mari. (V-ati putea gandi si la casti fara fir)

Ultimate Ears BOOM 3

Unii experti in tehnologie spun ca aceasta este cea mai buna boxa bluetooth de pe piata, cu sunet 360 , management excelent al texturii basului, este descrisa ca fiind „indestructibila” , este impermeabila (plus ca pluteste) si are un volum destul de considerabil pentru dimensiunea sa. Bateria poate dura pana la 15 ore la o incarcare de 30 de minute . Un gadget esential.

Sonos One

Functioneaza cu Google Assistant si Alexa si este considerata una dintre cele mai bune boxe inteligente, mai ales pentru acest 2020. Dimensiunea sa este putin mai mare decat cele mentionate anterior, dar ramane totusi un turn compact de sunet perfect, care functioneaza ca asistent. si jucator pentru orice ne dorim. De asemenea, are 80 de servicii de streaming pentru a asculta muzica fara dispozitiv, iar bateria sa este de lunga durata.

Soundcore Flare

Soundcore devine un concurent demn pentru Bose si JBL . Flare este cel mai mare pariu al tau cu sunet 360, bas imbunatatit si are, de asemenea, o caracteristica pentru cei care cauta ceva diferit: lumina LED care se misca in ritmul muzicii. Este rezistent la praf si la apa, pluteste si daca cade, iar bateria sa tine pana la 12 ore la o incarcare scurta. Pentru sunet stereo pot fi conectate pana la doua difuzoare. 

Bose Bluetooth SoundLink

Toata lumea stie ca Bose este, probabil, marca lider in ceea ce priveste sunetul si toate produsele lor sunt dovada acestui lucru. Nu numai ca echilibreaza perfect basul cu inaltele, dar are o durata lunga de viata a bateriei, un sunet impresionant pentru dimensiunea sa. SoundLink este una dintre cele mai simple difuzoare bluetooth, dar este perfecta pentru transportul dintr-un loc in altul cu un sunet pur si simplu perfect. (Daca cauti ceva mai tare, poti sa te uiti la Revolve Plus sau la una dintre cele mai bune difuzoare inteligente ale lor.)

Sony XB402M

Cu Alexa incorporata, aceasta boxa Sony SRS este una dintre cele mai bune de la brand si, desi nu are unele dintre caracteristicile geniale pe care le-am mentionat mai devreme, merita adaugata pentru sunetul sau live incredibil. Este rezistent la apa si la praf, are lumini (dar nu merg pe ritmul muzicii) si bateria sa tine pana la 12 ore (cu o ora mai putin daca se foloseste optiunea EXTRA BASS, caracteristica brandului).

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole