Cat de mult pot slabi pe o banda de alergare dupa sase saptamani?

Exercitiile fizice regulate pe banda de alergare va pot ajuta sa pierdeti in greutate, dar cantitatea depinde de intensitatea, durata si frecventa antrenamentelor, precum si de cat de disciplinat sunteti cu obiceiurile alimentare.

Potrivit Consiliului American pentru Exercitiu, un obiectiv de una pana la doua kilograme pe saptamana este o rata de pierdere in greutate agresiva, dar sigura. Acest lucru ar insemna ca in sase saptamani, aveti sansa de a pierde in siguranta 6 pana la 12 lire sterline.

Sensul de banda de alergare

Exercitiile pe banda de alergare pot juca un rol important intr-un program de slabit de succes datorita numarului de calorii pe care le arzi in timpul sedintei. Pentru a pierde in greutate, trebuie sa cresti numarul de calorii pe care le ardezi in fiecare zi, pentru ca daca arzi mai mult decat consumi, iti obliga corpul sa descompuna grasimea pe care ai depozitat-o ​​in organism si vei slabi. Pentru a pierde o jumatate de kilogram de grasime, trebuie sa arzi cu 3.500 de calorii mai multe decat consumi. Prin urmare, o pierdere in greutate de 1 sau 2 kilograme pe saptamana ar implica un deficit caloric de 3.500 pana la 7.000 la fiecare sapte zile.

Posibile calorii arse

Un deficit caloric saptamanal de 3.500 pana la 7.000 inseamna un deficit zilnic de 500 pana la 1.000 de calorii. Stiind acest lucru, va puteti structura antrenamentele pe banda de alergare pentru a va asigura ca ardeti un numar adecvat de calorii. Caloriile pe care le ardeti in timpul fiecarui antrenament pe banda de alergare depind de intensitatea si durata sesiunii. Alergarea pe banda de alergare arde mult mai multe calorii decat mersul pe jos, de exemplu. Conform unui contor de calorii pentru activitate fizica furnizat de Consiliul American pentru Exercitii, o persoana de 150 de lire sterline arde aproximativ 340 de calorii in timpul unei alergari de 30 de minute la 6 mph. Accentuand ritmul si alergand cu 8 mph, aceasta persoana arde in jur de 459 de calorii in acest timp. Daca mergi pe banda de alergare la 2 mph, poti arde aproximativ 68 de calorii intr-un antrenament de 30 de minute. La un ritm de 4 mph veti ajunge sa ardeti aproximativ 170 de calorii.

Posibilitati de slabit

Va trebui sa fii consecvent cu antrenamentul cu banda de alergare pentru a arde suficiente calorii pentru a crea un deficit pentru pierderea in greutate. Daca mergi cu 4 mph in timpul antrenamentului, arzand aproximativ 170 de calorii in fiecare sesiune, vei putea crea un deficit de 3.500 de calorii la fiecare 20 de sesiuni de antrenament. Aceasta inseamna ca iti va dura aproximativ trei saptamani sa slabesti un kilogram si, prin urmare, vei pierde aproximativ doua kilograme in perioada de sase saptamani. Daca alergi la 8 mph, arzi aproximativ 459 de calorii in timpul fiecarui antrenament, vei crea un deficit de 3.500 de calorii aproximativ la fiecare sapte antrenamente si, prin urmare, vei avea potentialul de a pierde sase kilograme intr-o perioada de sase saptamani.

Importanta nutritionala

Daca vrei sa slabesti cu succes cu antrenamentele pe banda de alergare, va trebui sa te asiguri ca consumi un numar adecvat de calorii pentru a permite crearea unui deficit caloric. Daca intentionati sa consumati mese bogate in calorii, anulati rapid caloriile arse in timpul antrenamentului pe banda de alergare. Ajustarea a ceea ce mananci si bei este, de asemenea, ceea ce iti va permite sa slabesti un kilogram sau doua pe saptamana. Reduceti numarul de calorii pe care le consumati band doar apa si mancati mai ales fructe, legume, cereale integrale si proteine ​​slabe.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole