Clasamentul celor mai fideli barbati in functie de zodia lor

Daca esti in cautarea unui barbat credincios, esti in locul potrivit, pentru ca astazi iti vom spune care sunt cei mai credinciosi si mai necredinciosi barbati, dupa semnul lor zodiacal. Cu acest clasament, vedetele ne asigura aproape infailibil, daca inima barbatului cu care esti (sau ai vrea sa fii) apartine uneia sau mai multor femei.

Clasamentul celor mai credinciosi barbati

1. Taur

Taurul este cel mai fidel semn al zodiacului. Este constient ca o simpla febra i-ar putea strica relatia si nu este dispus sa piarda totul.

2. Berbec

Pe locul doi se afla Berbecul aventuros si exploziv. Daca iti promite iubire vesnica, poti fi sigur ca asa va fi.

3. Balanta

Balanta este un semn foarte fidel si nu exista nimic mai important in viata lui decat partenerul sau, totusi, ar putea avea una sau alta izbucnire de nebunie care l-ar putea pune pe franghia infidelitatii.

Clasamentul celor mai fideli barbati in functie de zodia lor

4. Fecioara

Fecioara va fi fidela pentru totdeauna, atata timp cat persoana iubita stie sa le arate ca, in ciuda defectelor lor, sunt unice si minunate.

5. Capricorn

Desi suntem deja putin departe de prima pozitie, Capricornul tinde sa fie un semn fidel. Cand acest semn se indragosteste, ei nu au ochi pentru nimeni altcineva.

6. Leu

Cu Leul lucrurile sunt cupluri. Daca ii esti fidel, va fi si el, dar daca se simte inselat sau tradat, nu va ezita sa se razbune.

7. Sagetator

Pentru a mentine fidelitatea Sagetatorului este necesar sa tina aprinsa flacara iubirii si pasiunii, pentru ca daca simte ca interesul si detaliile se termina, nu va ezita sa-si caute fericirea alaturi de altcineva. Desigur, fuge de angajament, oricat de indragostit ar fi.

8. Varsator

Varsatorul nu bate prin tufis, daca iti spune ca te iubeste este pentru ca o face, dar daca simte ca relatia lui este la marginea prapastiei, o va lua in considerare terminata inainte de a comite vreo infidelitate.

9. Scorpion

Scorpionul nu se caracterizeaza prin fidelitate deoarece cauta mereu placerea si distractia, totusi, atunci cand este cu adevarat indragostit, nu exista nicio indoiala ca va fi fidel.

Clasamentul celor mai fideli barbati in functie de zodia lor

10. Gemeni

Gemenii se caracterizeaza prin dualitate si, asa cum poate fi fidel foarte usor, poate fi si infidel, asa ca totul depinde de cat de mult este indragostit si de cat de reciproc se simte.

11. Pesti

Problema cu Pestii este ca se simt mereu inferiori partenerului lor, ceea ce ii poate determina sa interpreteze gresit situatii care ii fac sa se simta tradati si sa-i faca sa „plateasca cu aceeasi moneda”.

12. Rac

In cele din urma, cel mai infidel semn al zodiacului este Racul. Oricat de indragostit este, este genul de barbat care nu inceteaza sa lupte pentru a fi fidel partenerului sau. Este nevoie de multa munca pentru a nu cadea in ispita.

    DIN ACEEASI CATEGORIE

    Cele mai noi articole