Cele mai usor de invatat limbi daca stii deja engleza

Engleza si spaniola au mai multe asemanari decat par si, de fapt, unele dintre cele mai usoare limbi pentru vorbitorii de engleza sunt adesea, de asemenea, unele dintre cele mai usoare pentru vorbitorii de spaniola, datorita acestor asemanari si cat de usor este sa adoptati anumite gramatici cu aceste baze. Aici listam limbile pe care le-ai putea stapani cu usurinta dupa engleza.

Portugheza

Portugheza , la fel ca si spaniola , impartaseste mai multe cuvinte din vocabular cu engleza care sunt destul de asemanatoare, ceea ce faciliteaza adoptarea limbii. De fapt, este si mai usor ca vorbitori de spaniola , deoarece este si o limba romanica si are destul de multe asemanari cu spaniola. Cu siguranta ati auzit un portughez vorbind, intelegand chiar si putin din ceea ce spune. De fapt, gramatica este destul de asemanatoare cu spaniola si trebuie doar sa ne obisnuim cu anumite pronuntii. Cunoasterea limbii engleze poate servi ca un bonus cu anumite expresii si atunci cand se adapteaza la anumite modificari de structura. 

Italiana

O alta dintre limbile recomandate vorbitorilor de engleza este italiana, o alta care are si multe asemanari cu spaniola , in special in fonetica. Desi multe dintre cuvinte sunt scrise diferit, fonetica face destul de mult si nu exista atat de multe modificari gramaticale care ingreuneaza invatarea. Daca ai stapanit deja engleza, italiana ar putea fi o limba relativ usoara prin comparatie, desi practica este cu siguranta destul de importanta. 

Limba franceza

Franceza este o alta limba romanica , ca si cele anterioare, care are si unele asemanari cu spaniola, desi nu sunt la fel de extinse. Aceasta este de obicei o alta optiune de a doua limba pentru vorbitorii de engleza, datorita usurintei sale si a unor asemanari pe care le au ambele limbi. Daca te descurci pe ambele, s-ar putea sa-ti fie mai usor, desi exista unele reguli gramaticale franceze si probleme de pronuntie care ar putea deveni complexe, dar nu este ceva ce practica nu poate rezolva. 

Limba germana

Germana este vazuta ca una dintre cele mai usor de invatat de catre vorbitorii nativi de engleza , datorita faptului ca multe dintre cuvintele din engleza sunt de origine germanica, plus ca exista inca destul de multe asemanari in ceea ce priveste fonetica care o fac mai mult. simplu de invatat. Desi poate parea destul de infricosator la inceput din cauza tuturor regulilor gramaticale si a cuvintelor care exista pentru fiecare adjectiv, precum si a lungimii unor cuvinte, atunci cand ne obisnuim, devine usor . Exista cateva aplicatii in care le puteti invata mai usor.

Norvegiana sau olandeza

Aceste doua limbi sunt considerate cele mai usor de invatat pentru cei cu engleza ca prima limba , deoarece impartasesc multe cuvinte engleze si au, de asemenea, asemanari cu fonetica si gramatica mai simpla decat germana. Numai ca aici trebuie sa fii atent cu cuvintele care suna ca un singur lucru, dar inseamna cu totul altceva. Daca intentionati sa va mutati in acele tari, este o optiune excelenta. 

In ceea ce priveste cele mai complicate limbi , exista mandarina, araba, poloneza, rusa, turca , printre altele, care au o origine foarte diferita de spaniola si engleza , asa ca este greu de gasit asemanari si practic este sa inveti un alt sistem de expresie. In cazul japonezei, de exemplu, trei sisteme de semne diferite trebuie invatate pentru a intelege pe deplin limba. Cu toate acestea, nu toate aceste limbi extraterestre sunt complicate. Coreeana, de exemplu, are de obicei un sistem simplu care este usor de invatat. Pana la urma depinde de ceea ce vrei sa inveti si de locurile in care vrei sa calatoresti. Stiti deja ce limba urmeaza? 

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole