Compatibilitatea dintre Taur si Pesti

Cand vorbim despre compatibilitatea dintre Taur si Pesti, putem spune ca acestia formeaza un cuplu bun si se vor intelege bine, mai ales, datorita sentimentului lor puternic de prietenie. Ambele sunt sensibile si creative si chiar si propriile diferente de caracter vor fi usor compensate. Pestii se vor stradui sa-l rasfete pe Taur, in timp ce se simt in siguranta si stabili alaturi de el.

Cu toate acestea, in chestiuni materiale vor aparea cele mai mari incompatibilitati, deoarece Pestii nu se uita la bani si au tendinta de a se pierde in problemele bancare si asta il va face foarte nervos pe Taur, care are intotdeauna nevoie de siguranta. Simtul lor practic se va ciocni cu lumea imaginara a Pestilor, dar daca dragostea lor este autentica o vor rezolva cu nopti pline de rasfat si imbratisari.

Caracteristicile Taurului

Taurul apartine semnelor fixe si este in acelasi timp un semn de pamant. Proiectia Soarelui la nastere ii influenteaza de obicei sa fie oameni fermi, hotarati si constante in mai multe moduri. De asemenea, le place sa simta siguranta, de aceea o cauta atat de mult, este ca o nevoie constanta in viata lor.

Un Taur este hotarat, pragmatic si are o putere de vointa enorma. El tinde spre ideile conservatoare si, din moment ce ii place atat de mult stabilitatea, ideile lui sunt fixe, nu exista nicio modalitate de a convinge un Taur de ceva care este impotriva principiilor lui sau a ceea ce gandeste si simte, asa ca incapatanarea este o alta trasatura a lui cea mai evidenta. .

Caracteristicile Pestilor

Cei nascuti sub acest semn sunt inzestrati cu o profunda compasiune, o vocatie pentru serviciu si inspiratie artistica. Extrem de receptiva si emotionanta, personalitatea Pestilor este una dintre cele mai complexe si greu de definit.

Influentabili si perceptivi, absorb tot felul de impresii cu pericolul de a cadea in confuzie si dezorganizare. Cu mari valori spirituale, este semnul cel mai desprins de pamantesc si cel mai legat de transcendental. Se caracterizeaza prin faptul ca au o imaginatie puternica, pana la punctul in care sunt deconectati de realitate .

Compatibilitate Taur si Pesti in dragoste

Pestii vede in Taur o persoana plina de resurse. Ii place felul sau de a aborda realitatea, picioarele mereu pe pamant, iar Taurul este intrigat de un semn atat de visceral si ciudat.

Relatie fructuoasa si de lunga durata, in care Pestii se vor bucura de o stabilitate emotionala placuta, iar Taurul de tandretea si intelegerea dupa care tanjeste. Ambii, cu sprijin reciproc si incredere, se vor stradui sa atinga obiectivele viitoare care au fost propuse. Si cel mai bun dintre toate este ca, daca se despart, vor deveni prieteni pe viata.

Compatibilitatea prieteniei Taur si Pesti

Taurul si Pestii sunt foarte compatibili, desi mai ales din punct de vedere al prieteniei si al companiei. Daca o relatie dintre Taur si Pesti este rupta, le este usor sa aiba una dintre acele prietenii care dureaza multi ani.

Amandoi sunt intelegatori si toleranti, intr-un mod prietenos. Amandoi iubesc relatiile calme, echilibrate si armonioase. Pestii sunt tandri, binevoitori si sustinatori, calitati care il vor fascina pe Taur. La randul lor, pestii sunt atrasi de stabilitatea, forta si seriozitatea Taurului.

Angajamentul neconditionat al Taurului si al Pestilor in prietenie il face foarte durabil, iar diferentele dintre cei doi il fac si foarte distractiv.

Pe de alta parte, se inteleg intr-un mod foarte bun, acordandu-se mult sprijin unul altuia, deoarece Taurul reuseste sa inteleaga sensibilitatea Pestilor si il poate trata intr-un mod bun, nefiind prea dur cu criticile sale fata de pesti. deseori comportament excesiv de increzator. Nu are o relatie foarte buna cu nativii din Balanta, dar acestia ar putea fi buni colegi de munca, pastrand relatia profesionala si fara a fi nevoie sa fie mari prieteni.

Loc de munca

Pestii sunt un semn care nu este cel mai productiv. De fapt, mistica muncii ii scapa si prefera sa evite acel efort, oricare ar fi obiectivul urmarit. Nu exista nicio modalitate de a-i face sa vada importanta muncii. Daca nu esti Taur.

Taurul intelege munca ca religie si ii aduce un omagiu in fiecare zi, cu efort si daruire. Daruirea lui este de asa natura incat ajunge sa-i miste pe Pesti, incat in ​​acea daruire ajunge sa vada ceva care il misca sa dea un umar si sa se apuce de treaba langa taur.

Taurul este cel mai bun profesor pe care il pot avea Pestii in probleme de munca.

Compatibilitatea familiei Taur si Pesti

Compatibilitatea Taur si Pesti in viata de familie este cea mai stabila si de succes in perechi, unde Taurul este barbat, iar Pestii este o femeie. Taurul iubeste munca, statutul si statutul financiar sunt importante pentru el, stie sa castige bani si se straduieste mereu sa-si faca viata mai confortabila si mai bine hranita. Dar Pestii au tendinta de a pluti in nori si munca nu este intotdeauna recunoscuta, deoarece banii nu sunt obiectivul principal pentru ei.

 Sunt cel mai important climat psihologic din familie, intr-o relatie cu un partener. De aceea, o reprezentanta feminina este mai potrivita pentru acest rol. Ea il poate inspira pe Taur sa cucereasca varfuri mai abrupte si sa castige bani, iar el stie sa le gestioneze corect, astfel incat intreaga familie sa fie multumita. Cel mai probabil, vor reusi sa echipeze un cuib confortabil, deoarece amandoi iubesc frumusetea, confortul si stabilitatea.

Sex

In ceea ce priveste relatiile lor sexuale, Taurul si Pestii vor avea o legatura excelenta, deoarece ambele zodii sunt foarte concentrate pe cautarea placerii.

Taurul reprezinta arta de a face dragoste, tandrete si senzualitate. Semnul Pestilor este punctul culminant al unei intalniri sexuale: orgasmul. Acesta este un loc in care Venus este exaltata, intr-un mod magic, misterios si incredibil de satisfacator pentru ceea ce cauta Taurul.

Pe de alta parte, relatia lor ar putea fi foarte interesanta, deoarece spiritualitatea Pestilor se intalneste cu Taurul rational si senzual. Taurul se va simti, de asemenea, confortabil cu sensibilitatea si candoarea Pestilor. Ambele se vor completa de minune si relatia voastra va fi ca vinul, imbunatatindu-se cu timpul.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole