Primul hotel spatial este un resort de lux pentru 400 de persoane

Ai vazut al cincilea element si l-ai chemat si pe Bruce Willis ca nu te-a dus la acel hotel spatial uimitor? Norocul tau s-ar putea schimba in curand, desi probabil nimeni nu-ti va oferi o vacanta in spatiu pentru a salva lumea cu Milla Jovovich (mai mult noroc data viitoare).

Vacanta ta in spatiu nu va fi incredibila doar datorita privelistii din afara ferestrei, ci si datorita unui hotel de lux incredibil, barurilor, restaurantelor, cinematografelor si chiar salilor de concert si care vor folosi aceeasi tehnologie cu care au construit-o. Statia Spatiala Internationala.

Planeta noastra este uriasa, dar uneori se pare ca nu mai avem nimic nou de vazut (multumesc de nimic, Instagram) si ca lucrurile stau atat de rau incat, pe viitor, optiunile de vacanta nu vor fi atat de atractive ca acum. (si asta e vina noastra), asta i-a determinat pe unii experti sa se intrebe ce vom face cand toate plajele sunt pline de gunoaie si cand intram in mare iesim din apa cu o nuanta placuta de neon pe piele. , si se pare ca sunt convinsi ca spatiul este destinatia de vacanta la care am visat-o mereu.

Elon Musk a spus deja de multe ori ca vrea sa ne duca pe Marte , NASA are un plan similar si multi alti experti spun ca viitorul nostru este in stele, dar, nu ne putem aventura la ultima frontiera ca si cum nimic, spatiul este nu foarte prietenos cu oamenii si, daca vrem sa-l vedem, este necesar sa cream spatii in care sa o putem face, ca un hotel plin de luxuri pentru calatorul intergalactic cu gusturi discriminatoare.

Acum ca toata lumea vorbeste despre spatiu, The Gateway Foundation a proiectat un hotel de lux exclusivist care ii va primi pe toti acei turisti spatiali pe care Musk si compania ii lanseaza in spatiu in viitor.

Acest hotel va avea un camp gravitational artificial (deci nu plutesti sau nu iti pierzi mancarea pentru ca nu esti atent) si va avea forma unei roti cu diametrul de 190 de metri care va fi constant. rotindu-se pentru a crea forte gravitationale.asemanatoare cu cele experimentate pe Luna, care nu sunt exact aceleasi cu cele de pe Pamant, dar va permit sa fiti putin mai confortabil decat in ​​alte medii cu gravitatie zero.

Pe exteriorul rotii vor fi 2 poduri individuale (hei, am vazut deja The Martian si nu suntem siguri ca aceasta este o idee geniala) cu spatii de dormit si alte functii de sprijin. Aceste camere vor fi decorate cu materiale naturale, tesaturi si culori deschise, menite sa ofere un confort sporit oaspetilor. Acest lucru cu siguranta nu va arata ca in filme.

„In filmul 2001: A Space Odyssey, Statia Spatiala 5 a lui Stanley Kubrick este un hotel steril, alb, asemanator unui muzeu ”, a declarat Tim Alatorre de la Fundatia Gateway pentru Dezeen. „Desi a creat o senzatie deosebit de futurista in film, nu a fost de fapt un spatiu foarte primitor. Ca oameni, ne conectam in mod natural cu materialele si culorile naturale.”

Acest hotel va fi ca o nava de croaziera uriasa, va avea restaurante, baruri, sali de concerte si cinematografe si spatii pentru seminarii si cursuri (imaginati-va ca compania se va retrage langa Luna?) si, se presupune, Von Braun Statia Spatiala (asa se numeste hotelul) va fi deschisa din 2025 si ar putea primi aproximativ 100 de turisti pe saptamana.

Alatorre spune ca mai multi oameni vor lua in considerare spatiul pentru vacantele lor si, desi aceasta va fi doar o optiune pentru cei bogati murdari la inceput, scopul lui este sa o faca o optiune disponibila pentru toata lumea in viitor.

Daca totul decurge conform planului, urmatorul pas este construirea unui hotel cu spatiu pentru 1.400 de persoane, care va fi aproape ca un oras mic.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole