Semne ca cel mai bun prieten al tau este o persoana toxica

A fi toxic sau toxic este un termen care este folosit mai ales pentru a descrie relatiile de familie sau de cuplu. Dar este un fapt ca prieteniile pot fi si toxice. Daca comportamentele celei mai bune prietene te fac sa te simti inconfortabil si chiar te fac sa te simti sufocat, cel mai bine este sa identifici urmatoarele semne care te vor ajuta sa stii daca este o persoana toxica sau nu.

Trebuie sa fie inclus in toate planurile dvs

Sunt zile in care ai nevoie de propriul tau spatiu, iar ea se supara cand nu o faci parte din el, precum si in conversatiile cu alti prieteni. Drama daca iesi fara ea la o petrecere este uriasa.

Intotdeauna vrei sa fii in centrul atentiei

In toate discutiile ei, isi doreste intotdeauna ca atentia sa fie pentru ea; toate nenorocirile lor sunt mai rele decat ale tale, problemele lor sunt mai importante decat ale tale, iar aventurile lor sunt mai interesante. Indiferent ce vrei sa-i spui, ea va incerca intotdeauna sa-l minimizeze pentru a interfera cu parerea ei.

Drama

Ea este regina dramei. Ea se victimizeaza tot timpul si tot timpul i se intampla cel mai rau. Ea este pedepsita cu cele mai mari nenorociri si vrea mereu sa strige asta in lume. De asemenea, foloseste oricare dintre cuvintele tale pentru a te jigni si a crea o scena pentru tine de care te indragostesti mereu.

Uraste ceilalti prieteni

Este foarte geloasa, nu suporta sa vorbesti cu alti prieteni. Ea vrea ca toata atentia ta sa fie pentru ea si ca nimeni sa nu-ti fure prietenia care, potrivit ei, iti apartine. De asemenea, de obicei se exprima in cel mai rau mod din oricare dintre celelalte prietenii ale tale.

Mai intai trebuie sa afli

Se enerveaza cand nu este prima care afla ce se intampla in viata ta, se enerveaza cand nu o tii la curent cu ce ti se intampla si iti cere explicatii. Se pare ca ii place sa barfeasca mai mult decat sa se intereseze de tine. Se comporta ca un fel de iubit gelos.

Ai probleme cu modul in care iti petreci timpul

Cand vrei sa iesi cu alti prieteni sau cu o activitate care nu o include, ea se supara pentru ca nu vrea sa fii cu nimeni altcineva. Simtiti ca timpul, atentia si prietenia va sunt luate.

Nu poti avea mai multi prieteni decat ea

O enerveaza ca intalnesti oameni noi pentru ca se teme ca iti vor fura prietenia, spune ca este singura ta prietena si ca nu trebuie sa cauti pe altcineva. Este mai mult decat evident ca este o fata FOARTE nesigura.

Victoriile tale

Este si ea invidioasa. Nu suporta sa vada cum reusesti si ea nu, se simte mai putin si nu vrea sa ai realizari in timp ce ea ramane stagnanta, aratand ca cauta sa concureze cu tine.

Invidie

El vrea multe lucruri pe care le ai tu; poate ai o relatie stabila si frumoasa, in timp ce ea nu a reusit-o, poate ai succes profesional si ea inca nu a reusit-o, aspecte pe care cu siguranta te invidiaza.

Se plange de singuratatea sa

Ea spune mereu ca nimeni nu-i acorda atentie si ca toata lumea o ignora, se simte neinteleasa si ca asa va ramane toata viata. Isi exagereaza singuratatea si da vina mereu pe lume in loc sa-si asume responsabilitatea pentru felul sau de a fi.

Feriti-va de prieteniile toxice si posesive. Nu permiteti niciodata nimanui sa va controleze, fie el un prieten, un partener sau un membru al familiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole