Aventurile din afara relatiei

Aveti o casnicie fericita. Dar intr-o zi, pe neasteptate apare in viata voastra o a treia persoana. Aceasta declara dragoste unuia dintre voi. Parca partenerul nu poate ramane rece la declaratii. Trebuie sa fiti atenti la alegerile pe care le faceti. SexDirect va ofera cateva sfaturi care pot fi utile pentru relatia dvs.

Te-ai casatorit din dragoste si iti iubesti partenerul. Fireste, nu mai e chiar ca la inceput,dar, desi anii au trecut, va simtiti foarte bine impreuna si nu puteti concepe sa fiti unul fara celalalt. Totul se imparte la doi: vise,sperante,bani, timp liber.

Totul e ca in povesti, pana cand partenerul sau partenera apare pe usa cu una dintre acele, sau partenera cu unul dintre prietenii tai. Scenariile pot fi diferite, nu trebuie neaparat sa fie acasa, dar problema este aceeasi. Sunt din ce in ce mai multi barbati care cauta sex bucuresti in afara relatiei.

Cand simpatia se transforma in prietenie

In prima faza, totul este nevinovat. Pentru orice femeie este de-a dreptul incitant si excitant sa se stie iubita si dorita. La fel si in cazul barbatilor. In ambele cazuri, este o dovada ca mai poate trezi interesul cuiva, ca niciunul nu si-a pierdut farmecul.

Orice femeie cocheteaza atunci cand se simte admirata si nu poate fi invinuita pentru asta. Important este sa poata face o demarcatie clara intre gesturi, cuvinte si fapte. Una este sa te simti bine in prezenta cuiva si alta este sa declari persoanei in cauza acest fapt.

Un pas pana la aventura

Cand cel in cauza este prietenul sotului tau, situatia poate deveni dramatica. In celalalt caz, daca sotul este cu una dintre acele dame de companie, aceasta ii poate deveni amanta destul de repede. In ambele cazuri, ar trebui evitata orice incurajare a sentimentelor.

Daca simtiti ca nu mai puteti ramane rece la declaratii, situatia se complica. Poate fi util sa cantariti ce anume doriti de la ”relatie”. O aventura cu prietenul sotului nu e tocmai usor de ascuns. Pe cand mersul la dame de companie e floare la ureche.

Deci, in acest caz, daca prietenul sotului iti place mai mult decat sotul, trebuie sa lamuresti situatia. Oricat de dureros ar fi pentru amandoi. Insa daca este vorba doar despre o atractie fizica, trebuie sa clarifici acest lucru si sa iei masuri.

Cand unul dintre voi se simte atras de altcineva, inseamna ca in casnicie exista goluri ce trebuie umplute. Incercati sa analizati ce anume lipseste si sa remediati problema. O discutie sincera cu partenerul, urmata de o vacanta in doi poate fi solutia.

Problemele triunghiului conjugal

Foarte rar acest tip de relatii ramane ascuns. Cu sau fara voia unuia dintre voi, lucrurile vor ajunge la ureche partenerului. Mai ales ca in momentul in care alegi sa ai o aventura, comportamentul fata de persoana de langa tine se va schimba.

O veti aprecia mai putin si o veti invinui, ca o compensatie pentru sentimentul tau de vina. Daca deja ati inselat partenerul/partenera, dar nu vrei sa-l parasesti, atunci va trebui sa porti o discutie sincera cu el.

Totusi, nu merge cu confesiunile pana la capat. De cele mai multe ori adevarul este dureros si nu va duce la iertarea greselilor. Chiar daca va veti simti intr-un fel sau altul eliberat/a.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole