Ce ar trebui sa faca orice cuplu pentru sex de calitate

În viața reală, sexul poate fi confuz, dezordonat și chiar dezamăgitor. Este posibil ca oamenii să se simtă speriați să întrețină relații sexuale cu ceilalți, frustrați de faptul că nu fac acest lucru în mod regulat sau prea anxioși dacă fac asta corect. Multi oameni se simt de-a dreptul suparati. Ceea ce este complet normal. A avea frustrări este obișnuit atunci când așteptările nu sunt îndeplinite și. Iata cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa ai parte de un sex mai bun si sa reaprinzi pasiunea in cuplu.

1. Folosește-ți simțurile

Folosiți-vă cele cinci simțuri (da, toate cele cinci) pentru a vă concentra pe propriile senzații ale corpului atunci cand va masturbati vizionand filme xxx pe https://filmeamatori.com/ .Abandonați mentalitatea bazată pe performanță și adoptați o abordare bazată pe plăcere. Acest lucru ajută la reducerea acestui tip de presiune sexuală de care se plâng cei mai mulți oameni atunci când vine vorba de placeri sexuale. Practicarea acestui lucru vă poate ajuta să învățați să eliminați temerile care apar din a crede că trebuie să știți totul despre intimitatea sexuală.

2. Extindeți-vă definiția despre sex – încercați un curs!

Sexul este mai mult decât actul sexual penis-vaginal. De dragul varietății, încercați cursul, care poate include orice, de la sărutări profunde, atingere senzuală și masaje erotice, până la utilizarea vibratoarelor sau a altor jucării sexuale. Explorarea unei game de plăceri corporale este cheia pentru atingerea orgasmului.

3. Înțelegeți limbajul iubirii reciproc

Când sexul devine obositor în dormitor, mizează pe punctele tale forte. Este destul de ușor să vă schimbați atitudinea și să vă enervați atunci când nevoile dvs. nu sunt satisfăcute. Dar, în loc să renunțați, faceți ceva pentru a înțelege punctul de vedere al celuilalt. Găsiți câteva puncte comune. Certurile se întâmplă, de obicei, deoarece o persoană se simte neapreciată. Așadar, învățând și exprimându-ți dragostea în limba partenerului (fie că este vorba de cadouri, afecțiune fizică sau scoaterea coșului de gunoi), vei crea o bază pentru intimitatea sexuală.

4. Evitați să vă comparați partenerul cu partenerii sexuali anteriori, pentru că cine vrea să fie comparat?

Comparația tinde să creeze nesiguranțe și resentimente inutile. În schimb, răsfățați-vă unul pe celălalt și păstrați lucrurile interesante. Faceți noi amintiri! Programați nopțile de întâlniri pentru a vă asigura că vă faceți timp pentru a crea noi escapade sexuale.

5. Fii curios

Fii curios despre corpul tău și al partenerului! Luați în considerare această practică în extinderea conștientizării dvs. asupra a ceea ce vă face să vă simțiți bine în viața sexuală. Toate acestea te vor ajuta să devii mai hotarat pentru a-ți învăța partenerul cum să te atingă.

6. Cunoaște-ți propriile limitări

Când veți putea să vă recunoașteți propriile motive și cât timp, energie și resurse puteți dedica dvs. și partenerului dvs., veți începe să simțiți mai puțină presiune și mai mult control asupra vieții sexuale.

7. Fii jucăuș

Sexul nu este despre a fi serios. Este foarte important sa fii jucaus si sa te bucuri la maxim de momentele petrecute impreuna cu partenerul. Despre cum sa readuci pasiunea in dormitor, poti citi si alte sfaturi pe zodiacool.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole