Compatibilitatea dintre Berbec si Scorpion

Compatibilitate intre Berbec si Scorpion. Acestea sunt doua semne foarte diferite, in timp ce Berbecul este impulsiv si foarte sigur pe sine, Scorpionul este mai introvertit si se misca prin instinct. Acest lucru poate provoca suisuri si coborasuri profunde intre cei doi, cu argumente si neintelegeri constante.

Daca nu se straduiesc sa canalizeze incarcaturile energetice puternice si puternice ale ambelor semne in scopuri comune, ei sunt in pericol de a se ciocni. Atata pasiune poate lasa ambele semne fara suflare.

Caracteristicile Scorpionului

Scorpionul este extraordinar de puternic si caracterul sau poate cauza mari beneficii sau mari riscuri pentru altii. Tenacitatea si vointa lor sunt unice, dar sunt totusi foarte sensibili si usor afectati de circumstantele din jurul lor.

Sunt emotionali si usor raniti sau referiti. De fapt, isi pot pierde cu totul cumpatul percepand, chiar si gresit, ca cineva i-a insultat. Ei nu stiu sa-si muste limba si pot fi foarte critici.

Indragostit

Combinatia dintre Berbec si Scorpion poate fi putin dificila din cauza diferentelor de personalitati ale fiecaruia. Ambele semne trebuie sa aiba o dorinta puternica ca relatia sa functioneze, deoarece Marte, planeta lor conducatoare, ii influenteaza pe amandoi in sens invers.

Berbecul este impulsiv, increzator si plin de performante si, in general, respinge orice critica pe care le-ar putea primi. Este primul semn al zodiacului si, prin urmare, un lider natural. In loc de Scorpion, care este in general mai introvertit, conservator si practic; uneori chiar putin pesimist.

Pentru persoanele nascute sub semnul Scorpionului, tot ce au nevoie este un plan anterior si sunt foarte metodici in relatiile lor. Pentru Berbec, insa, tot ceea ce este necunoscut este mai interesant. Deoarece Scorpionul este in general corect, dar sever, intr-o relatie Berbecul se poate simti judecat pentru asta.

Intrucat relatia de dragoste se poate stabili intre ei, aceasta poate fi foarte intensa si pasionala, dar si cu anumite izbucniri si suisuri si coborasuri. Cu toate acestea, daca amandoi sunt atenti sa faca relatia sa functioneze, ei pot atinge fericirea asteptata.

Desi atat Berbecului, cat si Scorpionului le place sa domine situatiile, metodele lor de a le atinge sunt destul de diferite. Berbecul trebuie sa aiba tact cu Scorpionul, deoarece nativii zodiei sunt in general foarte sensibili la situatiile care ii inconjoara.

Totusi, detinerea unei vointe puternice si tenacitate a acestui semn, il poate face pe Berbec sa simta o mare atractie. Scorpionul ii va permite Berbecului sa ia initiativa tipica zodiei sale, dar apoi va dori sa fie cel care ia deciziile cuplului si de aici va incepe frictiunea.

Loc de munca

Acum, daca vorbim despre domeniul muncii, Berbecul si Scorpionul nu au viitor. Ambii se remarca prin faptul ca sunt lideri innascuti, asa ca se va declansa o mica lupta pentru a obtine puterea, din moment ce niciunul nu a ajuns sa fie subordonat. Acestia uneori nu joaca corect, in anumite imprejurari apeleaza la standarde duble pentru a obtine ceea ce isi doresc si nu fac un pas inapoi pana nu reusesc. Sunt mari concurenti si inteligenti din acest motiv, idealul este sa-i tii departe in acelasi birou.

Familia

Compatibilitatea Berbecului si Scorpionului in casatorie este favorabila, astfel incat partenerii pot construi o uniune puternica si indestructibila si pot cauta in mod eficient avansarea comuna in viata. Un cuplu in care domneste respectul reciproc, capacitatea de a se sacrifica, de a face compromisuri, nu le este frica de furtuni, chiar si de cele pe care le organizeaza periodic cu propriile maini. Si avand in vedere compatibilitatea lor perfecta in sex, nu poti decat sa invidiezi o astfel de casnicie.

Compatibilitatea Berbecului si a Scorpionului in viata de familie este buna, in ciuda faptului ca incendiile sub forma de conflicte ard adesea in tandem. Intrucat aceste semne traiesc si se hranesc cu emotii, certurile si impacarile lor joaca doar in favoarea lor, jucand rolul de catalizator intre ele. Altfel s-ar plictisi. Niciunul dintre ei nu putea suporta un insotitor calm si potrivit. Obiceiurile violente ale amandurora nu ii lasa sa se plictiseasca si sa ramana nemiscati. Ca regula generala, calatoresc mult si castiga bani frumosi, deoarece amandoi se afla intr-o serie financiara.

Sexual

Pentru aceste doua zodii, sexul este esential si esential, ei il pun inaintea tuturor, pentru care nu va fi niciun mister din moment ce sunt degajati in acest sens, intalnirile lor vor fi intense, dar este indicat sa se limiteze la a avea un bun timp, sunt foarte dominanti si se pot angaja intr-un adevarat razboi de dominatie in care Berbecul va merge pe front si Scorpionul va ataca din umbra.

Ceea ce ii uneste este energia lor buna si decizia lor, ceva care ii poate face sa depaseasca impreuna orice tip de problema.

E bine pentru cuplu ca Berbecul incearca sa accepte criticile venite de la Scorpion, care vor fi dese, desi constructive, si ca Scorpionul nu mai face atatea planuri si se lasa purtat din cand in cand de impulsivitatea Berbecului.

Prietenie

La nivel de prietenie, lucrurile sunt mai bine orientate, ambele semne ale zodiacului iubesc ideea de a fi insotite. Noaptea este pentru ei cel mai bun decor de impartasit, pentru ca le plac intalnirile de noapte pentru a iesi la cateva pahare, a asculta muzica buna si a cunoaste oameni.

Trebuie remarcat faptul ca acestia uneori ca prieteni pot avea cu usurinta un mic alunecare, deoarece conexiunea magnetica este intotdeauna foarte puternica. Prin urmare, au nevoie de multa vointa pentru a nu incurca acest sentiment.

Nici in acest domeniu nu sunt prea compatibili, sunt doua zodii carora le place sa comanda, desi in moduri foarte diferite, Berbecul merge din fata, in timp ce Scorpionul merge de obicei din spate, lucru care de obicei le ingreuneaza sa fie mari prieteni. .

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole