Cum sa alegi cel mai bun site torrent

Atunci cand utilizatorii nu au platformede streamingpentru a viziona seriale sau filme, de obicei apeleaza la Internet pentru a descarca continut dintr-un fisiertorrent, in ciuda faptului ca aceasta actiune este destul de neregulata.

In aceasta lista va spunem care sunt cele mai bune site-uri web pentru a descarca fisiere torrent fara limite.

 • – The Pirate Bay : ofera filme, emisiuni, carti electronice, anime si  seriale TV.
 • – Torrents.me : Exista un site de top torrent unde puteti vedea cele mai multe fisiere descarcate si are un grafic cu cele mai multe tendinte descarcate.
 • – Torrente Legit : Este un motor de cautare cu continut legal pentru a descarca seriale,  filme sau muzica.
 • – LimeTorrents : Are categorii pentru a urmari toate fisierele care sunt incarcate.
 • – iDope : Ofera mai multe optiuni. cum ar fi descarcari masive de filme.
 • – RARBG : Site recomandat pentru cei mai iubitori de filme.
 • – Torrentz2 : Exista cele mai populare torrente, au si un sistem care asigura ca fisierul descarcat este cu adevarat originalul.
 • – YTS : Este cea mai buna pagina pentru a descarca filme, in ciuda faptului ca exista  reclame abundente .
 • – KATCR : Este un portal cu link-uri asortate catre fisiere Torrents.
 • – 1337x : Are carti electronice, seriale, filme si  aplicatii .
 • – Toorgle : Are acces la peste 450 de surse, de asemenea, cautarea va fi prezentata intr-un mod Google indicand URL-urile de unde poate fi descarcat fisierul cautat.

Sa vedem ce criterii am luat in considerare pentru a crea aceasta lista.

Viteza de descarcare

Aceasta este viteza medie de descarcare a torrentelor de pe un anumit site. Cu toate acestea, aceasta este doar o referinta aproximativa. Viteza ta poate varia foarte mult in functie de calitatea fisierelor torrent si de conexiunea la internet.

Pentru a fi corect, aceasta cifra este destul de consistenta pe toate site-urile torrent. Majoritatea site-urilor au propriile lor dispozitive de incarcare, asa ca vitezele de descarcare vor varia pentru continut nou. Dar toate site-urile urmaresc si trackerele concurentilor lor zilnic. Daca sunteti in cautarea unui torrent vechi, raportul seeder/leecher si viteza de descarcare vor fi mai mult sau mai putin aceleasi pe oricare site.

Trafic lunar

Traficul unui site de torrent ne spune multe despre popularitatea acestuia. Acest lucru poate afecta valori precum dimensiunea bibliotecii sau raportul seeder/leecher. Am vrut, de asemenea, sa includem si numarul de seeders si leechers pentru cele mai populare torrente la momentul scrierii. Cu toate acestea, ne-am dat seama ca aceste cifre nu pot fi relevante pentru o lunga perioada de timp. Asa ca ne concentram pe valorile cu putin mai multa longevitate.

Dimensiunea bibliotecii

Marimea bibliotecii diferitelor site-uri torrent joaca, de asemenea, un rol. Unele site-uri, cum ar fi The Pirate Bay, au biblioteci destul de mari, motiv pentru care se claseaza in fruntea listei noastre. Am comparat dimensiunea bibliotecilor fiecareia dintre ele la clasarea celor mai bune torrente.

Tipuri de torrente si varietate

Acest lucru este important si atunci cand alegeti ce site-uri de torrent sa utilizati. Cele mai bune site-uri de torrente precum The Pirate Bay sau RARBG au biblioteci mari cu torrente de toate categoriile.

Site-urile specializate precum Bibliotik sau YTS ​​au biblioteci mai mici. Dar au un numar considerabil de torrente de carti si, respectiv, filme. De aceea, lista noastra mentioneaza si ce site este bun pentru anumite tipuri de fisiere.

Amestecul ad

Intruziunea reclamelor va poate strica experienta cu orice site torrent. Ferestrele pop-up care se deschid automat si concursurile false care spun ca tocmai ai castigat un premiu sunt mai mult decat enervante. Daca trebuie sa parcurgeti opt anunturi doar pentru a gasi un fisier, ar trebui sa incercati un alt site torrent.

Am omis cateva site-uri de torrent populare doar din cauza nivelurilor excesive de intruziune a reclamelor. Credem ca securitatea este foarte importanta atunci cand vine vorba de descarcarea torrentilor. Exista multe platforme P2P umbrite care v-ar putea compromite securitatea online. De aceea, lista noastra cu cele mai bune site-uri de torrent ia in considerare si intruziunea reclamelor si alte probleme de securitate.

Securitate

Securitatea este foarte importanta atunci cand descarcati torrente. La urma urmei, internetul este plin de site-uri de torrent umbrite care ar putea compromite securitatea online. De aceea, lista noastra cu cele mai bune site-uri de torrenting tine cont si de securitate si vom vorbi despre unele preocupari de securitate.

Acum da, spunand asta, sa vedem lista noastra mai detaliat.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole