Cutitele din ceramica o alege perfecta pentru bucataria ta

Cutitele cu lama din ceramica sunt o opțiune foarte populara pentru cei care doresc sa aiba un set de cutite ușoare și ascuțite in propria lor bucatarie. 

Acestea sunt realizate din zirconiu care este un material ceramic dur și foarte rezistent, iar lama lor este extrem de ascutita.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale cutitelor din ceramica este acela ca ele sunt foarte usoare,manevrabile si foarte precise in taiere

Pentru ca sunt foarte usoare sunt ideale pentru taiatul alimentelor delicate ori pentru a taia diverse lucruri cu aceiasi precizie o perioada mai lunga de timp fara sa simti ca ti-a obosit mana.

Se taie cu ele foarte usor carnea, legumele, fructele, branzeturile, etc.

Ca orice produs si cutitele din ceramica au dezavantaje-deoarece sunt mai fragile decat alte tipuri de cutite, acestea pot fi mai ușor de zdrobit sau de spart daca nu sunt folosite in mod corespunzator.

Nu se recomanda pentru taierea alimentelor tari, cum sunt oasele ori a produselor congelate, NU incercati sa desfaceti cu ele cutii,borcane, conserve, etc.

Cutitele realizate din ceramica sunt o optiune excelenta pentru cei ce doresc sa aiba in bucataria casei lor cutite usoare si foarte ascutite care taie rapid si cu o mare acuratete.

Gasiti in magazine sau online pe internet o gama diversificata de modele,dimensiuni,culori, etc.

Este important sa le intretineti cu mare grija pentru ca sunt produse destul de sensibile si oricand se pot sparge sau rupe parti din ele.Magazinul nostru online www.blusmart.ro va ofera o gama variata de cutite din ceramica cu preturi incepand de la 25 lei, intra pe siteul nostru si alege produsul de care ai nevoie pentru bucataria ta, livram oriunde in tara in cel mai scurt timp.

Alte tipuri de cutite ce nu trebuie sa lipseasca din nici o bucatarie:

Cuțitul de bucatarie este ideal pentru taierea și tocarea alimentelor, in timp ce cuțitul pentru legume este mai subțire și mai ascuțit pentru a permite o taăiere mai precisa a legumelor.

Cuțitul de carne este mai gros pentru a putea taia si oase, in timp ce cuțitul de pește are o lama mai subțire și mai flexibila pentru a putea taia cu usurinta prin pielea și carnea de pește.

Un set de cutite din inox nu poate fi niciodata o investiție costisitoare sau care sa nu merite, este o necesitare si merită fiecare ban cheltuit in achizitionarea lor. 

Cutitele din inox sunt durabile și rezistente la rugina, asta inseamnă ca vor rezista mult timp și nu vor necesita inlocuire frecventa.

Fiind realizate din inox sunt ușor de intreținut și se pot curața ușor, astfel incat sa le puteți pastra  in stare cat mai buna.Se pot spala si curata inclusiv la masina de spalatat vase.

Cele mai mult seturi de cutite din inox vin insotite de un suport de lemn ori metal, suport magnetic care se poate prinde de perere, au deasemene foarfeca de taiat ori pila de ascutit cutite,satar pentru transare, totul depinde de setul ales.

Achizionarea unui set de cutite din Inox este exentiala pentru orice gospodina,bucatar amator ori profesionist.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole