De ce lucruri ai nevoie pentru a realiza manichiura acasa

Tot mai multe persoane viseaza in prezent sa devina adevarate profesioniste si sa se ocupe de propriul lor rasfat direct la ele acasa, fara sa mai fie nevoite sa apeleze la saloanele de infrumusetare. Si de ce nu, unii isi doresc chiar si sa castige bani din asta. Iar executarea unei manichiuri frumoase si rezistente, conform doleantelor unei cliente, te poate ajuta fie sa economisesti pe plan personal, cat si sa ai castiguri de baza sau suplimentare, in plan profesional.

Insa, e nevoie si de dedicare, de investitii financiare si de talent. Dar inainte de a incerca sa pui in practica aceasta idee, iata ce lucruri ai nevoie pentru a putea obtine acel rezultat perfect.

Ce lucruri ai nevoie pentru a realiza manichiura acasa

1. Curs de manichiura

Nu recomandam in niciun caz sa incerci doar din pura curiozitate sau pasiune, pe tine sau pe mainile altcuiva, fara niciun fel de pregatire in prealabil, sa incerci sa faci o manichiura. Cu atat mai mult daca vorbim de o manichiura ce poate fi obtinuta prin utilizarea unor solutii chimice puternice sau care necesita multi pasi de lucru. Cunoasterea unor tips-uri privind igiena si pregatirea unghiilor sunt esentiale inainte de realizarea oricarei manichiuri, iar riscurile unei astfel de incercari pot fi foarte mari si pot duce la arsuri sau chiar alergii urate.

2. Masa de lucru

Bineinteles, pentru inceput te poti folosi de o masa oarecare, insa important este sa fie o masa dedicata acestui lucru, in special daca-ti doresti sa transformi pasiunea intr-o meserie de viitor.

De aceea iti recomandam sa-ti achizitionezi in timp si o masa de manichiura profesionala, care te va ajuta sa-ti dezvolti pasiunea cu usurinta si sa-ti organizezi toate accesoriile necesare pentru a putea practica fara niciun fel de probleme. Sa nu uitam ca masa trebuie sa fie mereu curata, dezinfectata si fara niciun fel de impuritati care s-ar putea transfera pe maini si unghii, si care ar putea distruge munca de cateva ore. Amalia detine mese de manichiura profesionale, mese clasice sau dotate cu roti pentru o manevrare usoara, cat si mese cu aspirator.

3. Ustensilele In mod evident vei avea nevoie de multe ustensile de baza, de la aparatura si pana la produse efective de lucru, dezinfectanti speciali, baze etc. Nu exista produse ideale, ci produse cu care sa lucrezi usor si care sa-ti ofere un rezultat de durata, fara impedimente. De aceea e bine sa achizitionezi o gama cat mai vasta si sa o testezi, in primul rand pe tine, si ulterior pe clientele tale.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole