Viata sexuala nesatisfacatoare? Iata ce trebuie sa faci

Toți am văzut scena în film atunci când un bărbat și o femeie devin copleșiți de pasiune și se găsesc într-o îmbrățișare grăbită care duce la sexul pasional și spontan. Aceste momente sunt erotice, dar pentru cuplurile pe termen lung, sexul pasional si spontan nu se materializează adesea. Asta nu înseamnă că viața ta sexuală trebuie să sufere, dimpotrivă. Mai degrabă decât să așteptati dorința pasionala, decideți să învățați arta și plăcerea sexului. 

În acest sens, vă veți îmbunătăți relația și sănătatea și bunăstarea dvs. generală. Cu smartphone-urile întotdeauna la comanda noastră, este o provocare sa avem atenția noastră nedivizată. În orice moment, s-ar putea să răspundem la un e-mail important, sa citim o stire, sau sa jucam un joc. O parte din noi înșine poate dori să se uite la televizor; Cealaltă parte poate dori să meargă la culcare.

Acest lucru este valabil și pentru partenerul nostru. Și el are propriile sale stari si dorinte pe parcursul unei zile. Deci, pentru a presupune că mintea și corpul partenerului dvs. sunt gata pentru sex în același timp, este foarte putin probabil. Asadar, este util să vă planificați întâlnirile sexuale. În acest fel, tu și partenerul tău va puteti bucura de sex in liniste.

Descoperiti-va fanteziile

O altă abordare este intalnirea de 72 de ore. Nu, nu este o intalnire care durează 72 de ore, deși ar fi frumos. În schimb, lăsați partenerul dvs. să știe că sunteți interesat să faceți sex și apoi să planificați să fiți intim 72 de ore mai târziu. Anticiparea vă permite să vă pregătiți împreună pentru timpul dvs. special. Puteti chiar sa va uitati la filme pe https://filme-porno.ro/ pentru a incerca ceva nou.

Uneori, această abordare ridică presiunea de a face sex imediat. Sex terapeut, Amy Culoare, recomandă utilizarea unui vas de bomboane pentru a comunica interesul sexual. Plasați un M & M într-un castron pentru a lăsa partenerul dvs. să știe că sunteți interesat de sex. Diferitele tipuri de bomboane reprezintă actele sexuale dorite. Distrează-te cu partenerul tău în timp ce ii spui care sunt pozitiile tale preferate.

Viața fără sex devine trista

Fără sex, viața devine mecanică și plictisitoare. Sexul aduce la viata o relatie si o armonizeaza perfect. Creează mai degrabă energie și emoție decât resentimente și indiferență. Într-un studiu de referință de referință, cercetătorii au descoperit că satisfacția sexuală a fost una dintre principalele componente care au prezis fericirea unei persoane în parteneriatul lor. Când vă oferiti sexual partenerului dvs., vă solidificați legătura.

Creierul dvs. înregistrează fiecare interacțiune pozitivă pe care o aveți cu partenerul dvs., reprogramând pentru plăcere. Intimitatea sexuală vă permite să descoperiți mai multe despre dvs. și despre partenerul dvs. și să experimentați extazul în acest proces. Produce o euforie placuta, deoarece orgasmele eliberează endorfinele și vă oferă un sentiment de bunăstare. Există mai multe beneficii pentru sănătate pentru a face sex. 

Îmbunătățește sistemul imunitar, întărește inima și produce un efect calmant mai eficient decât Valium. El eliberează stresul și vă poate ajuta să dormiți mai bine. Când faci sex, vrei mai mult sex, sporind libido-ul tău. Pe stirileprotv.ro afli si alte lucruri interesante si utile despre cum sa ai o viata intima satisfacatoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole