Victoria Beckham lanseaza prima sa linie de machiaj si este dedicata ochilor

Victoria Beckham este una dintre marile referinte ale modei si frumusetii. Nu exista femeie care sa nu fi visat sa imite un fard de pleoape pe care l-a purtat Beckham pe covorul rosu sau la interviuri live (da, ca acei smokey eyes pe care ii iubim). Vine momentul. Prima ei colectie de machiaj omonima, Victoria Beckham Beauty , este disponibila si este dedicata ochilor.

Victoria Beckham si acel look cu care i-a atras pe toti paparazzii in timpul nuntii regale.

Create de Ezra Petronio, cele patru farduri compacte de debut ale liniei fac referire la look-urile pe care Victoria Beckham le poarta, in mod regulat. Royal, de exemplu, prezinta o culoare cobalt purtata de Victoria la nunta printului Harry si a ducesei de Sussex, Meghan Markle. Semnatura si paleta sa maro evoca o prezenta mai naturala, in timp ce cu Tweed si solzii de roz este tipic unui ochi bun afumat. Intre timp, Tuxedo evoca un aspect de frumusete nocturna care ne aminteste de nenumarate fotografii de pe covorul rosu.

La fardurile de pleoape din aceasta linie de debut se adauga eyelinerele negre, visiniu si bronz. Fardurile compacte subtiri sunt reutilizabile, iar scopul este ca fiecare oala lucioasa sa fie facuta din sticla neagra 100% reciclabila. Toate acestea se armonizeaza cu conceptul de brand: frumusete curata pentru o viata in miscare.

De fapt, intr-o postare despre brand pe Instagram, Victoria Beckham isi intareste interesul ca Victoria Beckham Beauty sa devina un brand complet durabil, curat si fara chimicale . „Ca companie, ne angajam sa luam decizia etica si responsabila fata de mediu acolo unde si atunci cand este posibil. Dar, inca nu credem ca suntem suficient de durabili. Nu suntem perfecti, dar ne angajam sa colaboram cu lideri din industrie in stiinta, tehnologie si durabilitate pentru a stabili standarde mai bune, mai curate si mai etice in frumusete. Face parte din a fi un brand de frumusete in deplasare. Frumusetea in miscare”.

UN BRAND CU UN MARE PARTENER

Pentru acest nou job, Victoria Beckham a apelat la ajutorul lui Sarah Creal, care a realizat propuneri pentru firme mari precum Prada. Sarah Creal s-a alaturat lui Beckham in calitate de co-fondator si CEO al Victoria Beckham Beauty in ianuarie a acestui an. Cu indrazneala, brandul opereaza dintr-un WeWork din cartierul SoHo din Manhattan, unde cele doua femei isi unesc fortele pentru a face din aceasta companie o linie de inalta calitate, la preturi democratice, pentru pielea fiecarei femei.

Victoria Beckham si un look perfect de frumusete.

Victoria Beckham Beauty se va extinde in curand dincolo de machiaj la ingrijirea pielii, parfumerie si o categorie de wellness , care va include totul, de la uleiuri de peste si vitamina D pana la capsule pentru energie, somn si functia celulara. Nu degeaba, de ceva vreme, Victoria Beckham a devenit o guru a frumusetii care da sfaturi prin contul ei de Instagram si canalul ei de YouTube, conducand lumea modei cu milioane de urmaritori si femei care cauta la ea un model de urmat.

Victoria Beckham venereaza culoarea alba la People Choice Awards.

In timp ce Victoria Beckham extinde afacerea, ea se alatura listei vedetelor (alaturi de Kim Kardashian, Kylie Jenner, Lady Gaga sau Rihanna), care este incurajata cu propriul brand de frumusete. Intre timp, are deja expertiza. Sa ne amintim drumul ei in Machiajul de maini Estee Lauder si, acum, cu Victoria Beckham Beauty , nu ne indoim ca spiritul de a deveni o linie de frumusete pentru femei, de catre femei, nu este un succes garantat.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole