Care sunt cele mai bune plaje de vizitat in Michoacan?

Poate ca ti se pare putin ciudat, dar Michoacan este o destinatie cu plaje frumoase pe una dintre cele mai bune coaste mexicane. stiu ce sunt

Frumosul pamant al fluturilor Monarh, delicioasele carnitas de la Arteaga si casa Slujitorului Neamului, ascunde o mare bijuterie turistica. Plajele din Michoacan ofera vizitatorilor sai un spatiu de liniste, unde puteti respira aer curat si puteti contempla peisaje de o frumusete incomparabila, bucurandu-va de contactul direct cu flora si fauna din Mexic.

Coasta Michoacan are putin peste 250 de kilometri de plaje frumoase. Exista mai multe rauri care culmineaza in marea Michoacan, de exemplu Nexpa, Chuta, Coalcoman si Ostula. In plus, plajele din Michoacan sunt sanctuare frumoase pentru testoasele marine. Aflati care sunt cele  mai bune plaje din Michoacan :

Cele mai bune plaje de pe coasta Michoacan

In acest top vom povesti despre unele dintre cele mai uimitoare plaje de pe coasta Michoacan, cateva adevarate nestemate.

Nexpa

Aceasta plaja este una dintre cele mai bune din tara si este cunoscuta in intreaga lume pentru valurile sale ideale pentru surfing. Aici valurile ajung la 2 si chiar 3 metri inaltime. Nexpa se afla la kilometrul 59 al autostrazii federale 200, Lazaro Cardenas-Manzanillo, la o ora si 20 de minute (aproximativ 75 de kilometri) de orasul Lazaro Cardenas. 

In aceasta destinatie predomina turistii internationali, veniti din Canada, Statele Unite, Australia, Israel si America de Sud. Un super plus este raul Nexpa, una dintre principalele atractii ale municipiului. Aici puteti practica pescuitul pe rau si caiacul, pe langa faptul ca va bucurati de mancaruri traditionale precum peste jerked, fasii de peste, burgeri cu creveti, merlan si burritos cu creveti.

Bifa

Pe locul doi dintre cele mai bune plaje din Michoacan avem Ticla, o destinatie paradisiaca situata cu cativa kilometri inainte de Nexpa (kilometrul 189) a autostrazii federale 200 Lazaro Cardenas-Manzanillo. Aici se practica si surfing, chiar si turnee regionale si nationale ale acestui sport. Puteti gasi valuri de un metru si jumatate si pana la doi metri.

Surfingul este una dintre activitatile preferate de pe aceasta plaja

Pe langa valurile excelente, puteti campa intr-o zona imensa si puteti trai cu calatori din Spania, Canada, Australia, Japonia si Israel. Raul Ostula se varsa in plaja Ticla, unde se practica caiacul, lounge boarding si pescuitul fluvial, precum si concerte rock si reggae.

Maruata

Locul trei corespunde uneia dintre cele mai faimoase plaje din Mexic. Maruata este locul perfect pentru ca tu sa organizezi o seara sub stele. Situat la trei ore (aproape 17 kilometri) de Lazaro Cardenas, este un loc plin de liniste cu uniuni de apa dulce sarata.

Plaja Maruata

Unul dintre cele mai bune lucruri este ca exista o fauna foarte diversa, unde se evidentiaza pasarile care traiesc in acest loc de peisaj frumos decorat de munti de piatra alba, cu contururi ascutite.

Pichilinguillo

Cunoscut si sub denumirea de „Piscina marina de pe coasta Michoacan”, Pichilinguillo ofera vizitatorilor  mare, soare  si carti postale frumoase.

pichinguillo

In apele sale puteti practica inotul, scufundarile, pescuitul, plimbarile cu barca si sa va bucurati de un delicios crap auriu sau crustacee in diferitele sale prezentari.

Plaja La Llorona

Inchidem lista noastra cu cele mai bune plaje din Michoacan cu Playa La Llorona, un peisaj unic de nisip limpede si formatiuni uriase de stanca unde valurile izbucnesc. Aceasta destinatie are palapas unde se afla de obicei corturi de camping cu toalete si dusuri pentru barbati si femei.

Plaja La Llorona

Daca sunteti la data indicata, veti putea vedea testoasele depunand icre si chiar sa vedeti cum testoasele ies din oua.

Alte plaje populare din stat sunt: ​​Playa Jardin, Playa Azul, La Soledad, Chuquiapan, Las Penas si Caleta de Campos, precum si Boca de Apiza si Las Brisas.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole