Cum sa reduci excesul de grasime in solduri si coapse

Descoperiti cum sa reduceti excesul de grasime de pe solduri si coapse, o puteti face cu aceste instructiuni! Oamenii vor sa aiba un corp bun, mai ales pentru sanatate si nu doar pentru estetica. Multi merg la sala, altii merg la alergat dupa-amiaza, altii merg la dieta si altii combina dieta cu exercitiile fizice. Desi exista si oameni care doresc sa obtina rezultate bune fara a depune efort si cauta miracole in produse magice care nu exista.

Realitatea este ca pentru a reduce excesul de grasime si soldurile din coapse trebuie sa-ti faci partea. Trebuie sa fii constient ca lucrurile nu se realizeaza de la sine si ca in acest fel, cu puterea ta de vointa, poti realiza mult mai mult decat sa crezi ca un produs minune va face sa dispara sau sa se reduca excesul de grasime de pe solduri sau coapse.

Exercitiile fizice ar trebui sa fie stilul tau de viata

Pierderea grasimii in regiunea soldului si a coapsei poate fi deosebit de dificila, in special pentru femei. Exercitiile cardiovasculare de rutina, antrenamentul cu greutati, genuflexiunile, fandarile si o dieta bine echilibrata sunt esentiale pentru reducerea excesului de grasime la nivelul soldurilor si coapselor. Faceti exercitiile fizice parte din stilul dvs. de viata zilnic pentru a va asigura ca ardeti grasimile in mod durabil.

Faceti cel putin 30 de minute de exercitii cardiovasculare. Exercitiile cardiovasculare iti ridica ritmul cardiac la un nivel care sprijina arderea maxima a caloriilor si a grasimilor. Exercitii precum alergarea, joggingul, ciclismul, saritul cu coarda si kickboxul va pot ajuta sa ardeti oriunde de la 500 la mai mult de 1.000 de calorii pe ora in timp ce va antrenati muschii picioarelor, inclusiv gambele, quads-ul si ischio-jambierii.

Efectuati cel putin cinci seturi de 20 sau mai multe repetari de genuflexiuni si fandari. Genuflexiunile si fandarile vizeaza muschii fesieri, cvadricepele, ischio-jambierii si gambele pentru a ajuta la strangerea si tonifierea picioarelor. In plus, aceste exercitii va intaresc picioarele pentru a va ajuta sa efectuati cardio mai eficient.

De asemenea, este necesar antrenamentul cu greutati timp de cel putin 30 de minute in fiecare zi dupa cardio. Concentrati-va pe partea inferioara a corpului in fiecare doua zile pentru a oferi muschilor timp sa se recupereze. Folosind aparate precum presa pentru picioare, adductorul coapsei si abductorul coapsei, efectuati cel putin 5 seturi de 12 sau mai multe repetari pentru a ajuta la construirea muschilor si la arderea grasimilor in regiunea coapsei si soldului.

Nu uitati de dieta

Dieta este si ea esentiala, pentru ca daca faci sport dar mananci prost sau consumi mai multe calorii decat arzi la antrenamente, pana la urma vei avea in continuare aceeasi problema pentru ca grasimea se va acumula din nou in aceleasi locuri. Din acest motiv, este esential sa te gandesti cum vrei sa fie dieta ta de acum inainte.

Daca nu stii cum ar trebui sa mananci, poti sa mergi la medic, un nutritionist sau un dietetician calificat si sa explici care sunt obiectivele tale in ceea ce priveste pierderea grasimii atat la nivelul coapselor, cat si al soldurilor.

Inregistrati-va progresul

Atat in ​​ceea ce priveste exercitiile fizice, cat si in dieta, este o idee buna sa mentii progresul zilnic. Inregistrati-va antrenamentele in fiecare zi pentru a ramane concentrat si motivat. De asemenea, puteti folosi o banda de masurare pentru a va masura soldurile si coapsele si sa o notati pe o foaie in fiecare saptamana. Astfel poti vedea progresul pe care il ai si te simti mult mai motivat pe masura ce realizezi ca cu efort si perseverenta poti avea rezultate bune in corpul tau.

De asemenea, trebuie sa tineti cont de faptul ca atunci cand faceti exercitii fizice va trebui intotdeauna sa va incalziti si sa va intindeti corespunzator inainte de a efectua orice tip de activitate fizica riguroasa pentru a evita riscul de accidentare.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole