Cum sa-ti cureti simplu si rapid interiorul masinii

Adesea ti se poate intampla sa nu ai timpul sau bugetul disponibil sa-ti duci masina la curatatorie. Sau poate te simti mai in siguranta cu lucrul bun facut de mainile tale. Ori poate iti doresti sa economisesti niste bani. In toate din aceste situatii, modul in care intervii in mentenanta masinii si modul in care derulezi intregul proces de mentenanta iti poate stabili succesul, rapiditatea cu care vei duce procesul la bun sfarsit, dar si conditia si durabilitatea interiorului si a exteriorului masinii. De altfel, orice proprietar responsabil isi va dori o masina impecabila, ce are o durata de viata cat mai indelungata cu putinta si care, in caz de vanzare, aceasta sa poata fi valorificata la un pret corect si ridicat.

Astazi iti oferim mici trucuri de curatare a interiorului masinii astfel incat sa-i poti oferi grija cuvenita si sa-i asiguri functionalitatea, dar si aspectul, pe termen lung.

Trucuri si sfaturi pentru a-ti curata masina simplu si rapid

  • Curatarea scaunelor

Curatarea scaunelor poate fi una dintre cele mai mari provocari, cu atat mai mult daca esti posesorul unui animal de companie. Chiar daca obisnuiesti sa calatoresti cu el sau nu, exista mari sanse de a se transfera par pe tapiterie. Iar daca nu e par de animale, cu siguranta va exista praf si orice alt tip de murdarie.

Ca sa-ti cureti masina mai usor e recomandat mai intai sa apelezi la o perie de scame, care sa previna impregnarea acestora in mmaterial la curatare. Ulterior poti opta pentru o solutie ecologica sau pentru un amestec din apa si bicarbonat, care sa curete gentil scaunele si husele fara a le deteriora.

  • Curatarea podelei

Podeaua este foarte simpla de curatat daca ti-ai luat cateva masuri de precautie anticipat. Este bine sa detii intotdeauna amplasate o serie de covorase, pe care sa le scuturi si sa le bati si/sau sa le speli cu ajutorul unui jet de apa.

De altfel, utilizarea unui aspirator cu mcanism umed iti poate fi de mare ajutor pentru a elimina murdaria si praful.

Si de-ndata ce ai terminat de curatat masina, daca ai o serie de nevoi si trebuie sa-i gasesti un loc de parcare sigur, poti apela la parcare Otopeni. Vei gasi masina in perfecta stare, exact asa cum ai lasat-o. Nu trebuie sa-ti mai faci griji nici de lipsa locurilor de parcare din Bucuresti, si nici de problemele ce s-ar putea intampla pe durata plecarii tale.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole