Decoratie minimalista: trucuri, idei si fotografii

In decorul minimalist ordinea trebuie sa domneasca . Nu folosi prea multe elemente decorative, sufrageria si camerele noastre ar trebui sa aiba putine obiecte. Decoreaza-ti casa cu acest stil decorativ modern . Va vom arata idei cu fotografii de livinguri minimaliste si camere moderne . Organizati mobilierul din living si dormitoare urmand aceste idei.

Stilul minimalist este o tendinta izbitoare care cuprinde aspecte specifice in cadrul acestuia. In prezent, este una dintre cele mai folosite decoratiuni la proiectarea interioarelor, in special a livingurilor, bucatariilor si dormitoarelor.

Conform explicatiei oferite de experti, aceasta tendinta este complet artistica si consta in crearea unui mediu placut si bine amenajat cu un numar redus de elemente. In acest fel se creeaza un mediu cu spatiu si organizare placut ochiului.

Care este stilul minimalist

Dupa cum am mentionat deja, acest stil este responsabil pentru crearea unui mediu care nu este incarcat cu elemente , ci cu elementele necesare in cadrul fiecarei piese pentru a mentine locul ingrijit, organizat si sobru.

Principiul de baza al acestei tendinte este de a profita de tot spatiul disponibil , fara a fi nevoie sa-l saturi cu un numar mare de elemente.

In sine, acest lucru indica faptul ca ceea ce este necesar intr-un mod de baza este suficient, atata timp cat aceste elemente au un stil care se potriveste fiecarui gust.

Camere de zi minimaliste

Continuand cu exemplul livingului, acest tip de decor este minunat pentru spatiile mici in care se cere un mediu linistit si spatios, astfel ca evitarea suprasolicitarii zonei este regula principala.

Pentru a avea o sufragerie minimalista , spatiul trebuie echilibrat cu numarul de elemente de folosit in interiorul spatiului. In plus, culorile sunt un punct cheie pentru aceasta, asa ca pariul pe tonuri neutre va ajuta sa faca diferenta.

Bejul este unul dintre cele mai populare dintre toate, deoarece pe langa faptul ca ofera eleganta, aduce lumina si spatiu in spatiu, ceea ce este un pariu sigur pentru a realiza acest tip de decor.

Interioare minimaliste

Desi poate suna simpla, aceasta tehnica are farmecul si principiile ei, incepand cu eleganta si luminozitatea . Cu alte cuvinte, in aceste spatii este nevoie de un loc care sa aiba suficienta lumina, astfel incat spatiul sa se extinda automat.

In cazul decoratiunilor interioare , important este sa pastrati zona ordonata fara a supraincarca zonele care au deja un obiect. Un exemplu caracteristic sunt camerele de zi minimaliste , care au putin mobilier si doar doua elemente decorative mari intr-un colt, cum ar fi o lampa de podea. Daca la aceasta se adauga elementele necesare pentru finalizarea picturii, se creeaza un mediu elegant si plin de lumina.

Bucatarii minimaliste

Bucatariile minimaliste sunt in varful popularitatii, mai ales ca este un stil care ia din ce in ce mai mult favoritism in designul interior. Pe langa faptul ca este un stil de decor functional, este perfect atat pentru spatii mari, cat si pentru bucatariile mici.

Minimalismul este sinonim cu confortul si versatilitatea , asa ca in aceste cazuri cautam sa grupam modulele astfel incat sa fie combinate si sa cream o legatura care sa ofere mai mult spatiu ochiului. Pe de alta parte, sunt blaturile minimaliste care ofera un rol magnific la gatit si reprezinta o bucatarie curata.

Culorile pot varia, iar iluminarea ar trebui sa fie ridicata in intreaga zona . In acest fel, bucataria ta se va remarca prin cele mai reusite caracteristici minimaliste.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole