Fese perfecte urmand aceste trucuri simple

Fara indoiala ca fesele sunt una dintre cele mai importante parti la femei ; nu numai pentru confortul pe care il ofera atunci cand stau pe perioade lungi de timp, ci si pentru partea lor estetica, care este extrem de relevanta.

In ciuda aspectului sau, si a importantei pe care o are asupra fiecarei persoane; Trebuie remarcat faptul ca fiecare persoana are caracteristici diferite; prin urmare, incercarea de a avea fesele intr-un fel sau altul poate fi putin mai complexa decat in ​​mod normal.

In acea ordine de idei, va invitam sa cunoasteti tipurile de fese si sa va identificati cu ele.

Tipuri de fese

Pe baza importantei pe care acestea o au, oamenii au dorinta si obiectivul de a imbunatati aspectul si starea feselor ; cu toate acestea, acest obiectiv nu este atins peste noapte, pentru aceasta este necesar sa avem putine informatii despre ele.

Un exemplu clar in acest sens este tipul de fese, fiecare persoana are altele diferite si acestea sunt grupate in patru mari categorii, pentru a le numi intr-un fel. In continuare va vom arata fiecare dintre tipuri.

Inima

Pentru multi oameni fesele in forma de inima sunt tipul perfect; Se caracterizeaza prin faptul ca au un volum mai mare in partea inferioara a acestora, tocmai acolo unde limiteaza partea din spate a coapsei (biceps femural).

Triunghiul capului

Acest tip este departe de forma sa de cea mentionata mai sus (inima), zona superioara este cea cu cel mai mare volum. Ceea ce inseamna ca zona care margineste talia este locul unde incepe cea mai pronuntata inaltime dintre ele.

Persoanele cu spatele lat si talia ingusta sau ingusta sunt denumite „cap triunghi”.

Runda

La fel ca fesele „inima”, fesele de tip rotund sunt tinute in mare atentie; atat pentru acele femei care le detin, cat si pentru oamenii din afara lor.

Pe baza denumirii sale, fesele rotunde sunt complet uniforme in toata zona iar cuspidul lor cel mai pronuntat apare chiar la mijloc, incepand de la masurarea intre coapse si talie.

Patrate

Sunt cele mai putin iubite, ca sa spunem asa, de femei; volumul sau nu este foarte vizibil si putinul care se gaseste in aceasta regiune a corpului este de obicei situat in zona superioara a acestuia.

Trucuri pentru a imbunatati starea feselor

Pe baza celor de mai sus, apar diverse alternative pentru a-si imbunatati starea; Nu ar trebui sa conteze in care dintre aceste tipuri se afla, intotdeauna va exista o modalitate de a aduce beneficii corpului, imaginii si, mai presus de toate, imaginii de sine; care este relevant pentru fiecare persoana.

Exercitiu

Aceasta este poate principala alternativa la munca, nu doar fesele, ci corpul in general; Este clar ca, atunci cand vorbim despre imbunatatirea starii acestei zone, primul lucru care imi vine in minte este efortul fizic legat de aceasta.

In primul rand, exercitiile aerobice joaca un rol fundamental in reducerea rezervelor de grasime situate in solduri, coapse si fese.

Mersul pe jos, inotul, mersul cu bicicleta si alergarea pe distante lungi sunt principalele sporturi aerobe, care promoveaza exercitiul fizic intr-un mod sanatos si distractiv.

Cele de mai sus se recomanda ca punct de plecare; cu toate acestea, aceasta ar trebui sa fie insotita de exercitii specifice pentru a obtine rezultate mai bune.

Exercitii specifice pentru fese

Seria de exercitii specifice trebuie realizata tinand cont de capacitatile fiecarei persoane, pentru aceasta este necesar sa se tina cont de un diagnostic prealabil pus de un profesionist in domeniu.

Genuflexiuni

Acestea sunt considerate cel mai complet exercitiu in ceea ce priveste intarirea gluteilor si picioarelor.

Executarea lor de 4 ori pe saptamana le favorizeaza in mod bun, si contribuie treptat la dezvoltarea lor musculara si estetica.

Acest tip de exercitiu are mai multe moduri de a-l face; Pentru aceasta, este necesar sa mergi la un profesionist in conditionare fizica.

Fantezi

Acestea devin asemanatoare cu genuflexiunile, diferenta consta in miscarea prin loc; Pentru a le pregati, se recomanda o zona mare si confortabila.

Ideea este sa faci pasul cu amplitudinea in Split cat mai larg sau lung fara a pierde din vedere pozitionarea genunchilor, evitand orice tip de accidentare.

Hranire

Alimentatia este o alta dintre alternativele importante bazate pe imbunatatirea estetica si medicala a organismului; Desigur, fesele nu fac exceptie de la asta.

Pe de alta parte, o rutina adecvata de exercitii fizice depinde in mare masura de tipul de dieta care se efectueaza; dieta si efortul fizic sunt larg legate , prin urmare, ambele alternative trebuie sa mearga mana in mana in orice moment.

Urmatoarele alimente sunt cele mai recomandate cand vine vorba de favorizarea feselor:

 • oua.
 • Orez.
 • Morcov.
 • Brocoli.
 • Conopida.
 • Paste.
 • Spanac.

Alimente nerecomandate, care pot afecta pielea feselor:

 • Dulciuri.
 • Grasimi saturate.
 • Carnati.
 • Prajit (orice fel).
 • Cartofi prajiti.

Tratamente estetice

Aceasta alternativa este poate cea care contine mai multe optiuni in ceea ce priveste aspectul bun al feselor, intrucat exista atat tratamente estetice la domiciliu, cat si cele industrializate; chiar si multe optiuni oferite in centrele de infrumusetare precum masaje sau mezoterapie virtuala (curent electric).

Aplica gheata

Prin masaje circulare se recomanda aplicarea unui cub de gheata direct in zona feselor; Este recomandat sa-l infasori intr-o carpa nu foarte groasa sau batista, asta pentru a atenua frigul.

In fiecare seara, inainte de culcare, aplicati-l; Aceasta optiune ajuta la tonifierea muschilor si la reducerea celulitei.

Masca cu avocado si iaurt

Realizarea unei masti cu avocado si iaurt natural contribuie la hranirea pielii situate pe fese; Acest lucru ar trebui aplicat cu ajutorul masajului in cercuri.

Se recomanda amestecarea pulpei unui avocado, a unui castravete si a 170 de grame de iaurt; apoi asigurati-va ca obtineti o pasta si aplicati-o.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole