Razboi intre Iulia Albu si Andreea Popescu din cauza cainilor comunitari

Iata ca problema cainilor fara stapani a iscat un scandal si intre vedete! Andreea Popescu, dansatoare si fosta iubita a actorului Mihai Bendeac, a fost invitata, in urma cu cateva zile, la o emisiune despre eutanasierea cainilor vagabonzi. Aceasta a avut un schimb dur de replici cu Lucian Mindruta, in urma caruia a fost luata la vizor de catre Iulia Albu.

„Lucian Mindruta are un discurs coerent si pertinent. Cu toate astea, chiar si el si-a iesit din pepeni… Perfect de inteles. Dansatoare la bara, persoane inguste, minti limitate incita la ascunderea cainilor pentru a nu fi capturati. Daca insa candva, cumva copilul meu va fi muscat de un caine maidanez, imi rezerv dreptul de a reactiona impulsiv, prostesc, uman. TRANSANT. Iar daca cumva va sari vreun destept cu gura pe mine va sfarsi la fel ca acel caine. UMAN, desigur…” a scris Iulia pe contul sau personal de facebook.

Replica nu s-a lasat mult asteptata, Andreea replicandu-i fostei sotii a celebrului designer de pantofi:

„Am inteles perfect ca sunteti sustinatoarea domnului Mindruta, sustinatoarea crimei in masa, dar lucrul acesta nu va da dreptul de a jigni, dezonora, umili si asta pentru ca nu am aceleasi pareri cu ale dumneavoastra. Tin sa precizez ca dansul la bara este un sport olimpic si din pacate ii jigniti pe cei care practica acest sport, pentru care se munceste enorm. Sincera sa fiu mi-as fi dorit sa stiu sa dansez la bara, dar din pacate nu stiu. Eu nu vreau sa ascund cainii, nu vreau sa indemn lumea sa faca lucrul acesta. Niciodata nu v-am auzit sa spuneti un lucru frumos despre cineva. Prefer sa fiu un personaj „ingust”, „limitat” (in viziunea dumneavoastra), decat un personaj in care dumneavoastra sa va oglinditi sufletul. Imi pare nespus de rau ca exista oameni publici in Romania, care apar la televizor sau in ziare si incurajeaza oamenii, ca ceea ce fac ei pe strada (sa dea foc la caini…etc) este cuvenit. Prin atitudinea dumneavoastra, a domnului Mandruta si a altor persoane, nu faceti decat sa revoltati lumea si mai rau decat este” a ripostat Andreea.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole