Spune-mi ce gene ai si iti spun ce perie sa folosesti

Acest produs este aliatul perfect pentru a da volum si a obtine un aspect mai fresh si a transforma complet fata de la prima aplicare, stim asta. Dar, avand in vedere varietatea uriasa de formule si pensule, care este cu adevarat o decizie inteleapta? Aceasta alegere nu este universala, deoarece daca luam in considerare forma, grosimea si lungimea genelor, ajungem la concluzia ca fiecare caz trebuie tratat individual.

Formula

Consistenta este importanta, dar pensula este cea care defineste finisajul dorit si modalitatea corecta de aplicare a acestuia pe gene este pornind de la radacina si deplasand pensula pana la capete in miscari intercalate.

Perie curbata

Ce realizeaza? Adaugati volum si ondulati

Aplicatorul sau curbat este perfect pentru cei care au genele cazute sau drepte, deoarece ajuta la ondularea lor. Desi este intotdeauna recomandat sa folositi un ondulator de gene dupa rimel, aceste tipuri de perii au capacitatea de a crea acea curba naturala.

Perie de pieptene

Daca va place sa le oferiti un efect natural si sa le stilizati, acest instrument le defineste si separa pe fiecare, obtinand un aspect mai treaz. Perii sai deschisi ofera spatiu intre fiecare si este ideal pentru gene groase si lungi.

Perie dreapta

Ce realizeaza? Grant Density

Aceasta forma este considerata una dintre cele mai bune, deoarece aplicatorul acopera complet genele, lasand un volum considerabil. Este recomandat celor care au foarte putine gene, deoarece consistenta lor le face sa para abundente si voluminoase, creand un efect de cantitate si impact mai mare.

Perie spirala

Ce realizeaza? da volum

Este recomandat persoanelor care au genele foarte mici. Forma sa stilizeaza, acopera pigmentul si le face voluminoase inca de la prima aplicare. Este ideala pentru genele lungi sau ondulate care au nevoie de definitie si volum.

Perie lunga cu putini peri

Ce realizeaza? Lungime

Este ideal sa definiti si sa dati lungime fiecaruia dintre ele, iar modalitatea corecta de utilizare este incepand de la radacina si terminand la varf. Daca ai genele foarte mici, acesta va fi cel mai bun aliat.

Perie conica sau de copac

Ce realizeaza? uite lung

Designul sau extra curbat il face sa concentreze mai mult formula, obtinand intensitate in forma ochiului. Creati un aspect deschis, alungit si oferind gene groase.

sfaturi

1. Foloseste ondulatorul inainte de a aplica rimelul, aplicarea unei presiuni de la mijloc pana la capete este cheia, aceasta actiune trebuie repetata de 3 ori.

2. Inainte de a folosi rimelul, periaza-ti genele adanc, asta le va oferi un plus de styling.

3. Aplicati pe orizontala pentru a extinde, a prelungi si a separa.

4. Asteptati 30 de secunde inainte de a aplica al doilea strat, acesta ar trebui sa fie doar pe capete pentru a imbunatati aspectul.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole