10 lucruri pe care ar trebui sa le elimini imediat din CV

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca nou sau mai bun, este timpul sa va revizuiti CV-ul sau curriculum -ul si sa vedeti care este cel mai relevant de evidentiat , exista anumite date pe care nu ar trebui sa le puneti niciodata, prin urmare, trebuie sa le eliminati din CV. imediat, deoarece se dovedeste ca este o informatie irelevanta, asa ca ii faci pe cei care citesc CV -ul tau sa prefere sa-l omite , prin urmare, va fi dificil sa aiba loc un interviu viitor.

1. Invatati sa va clasati locurile de munca anterioare

Este important ca doar cele mai importante joburi sa fie evidentiate, de exemplu, daca in anii adolescentii ai avut un job de vara, in care te-ai distrat si te-ai ocupat sa omori plictiseala vacantelor de vara, nu este important sa mentionezi.

2. Starea civila si datele personale

Si asta nu inseamna ca nu este important, dar cand ajungi la interviu, recrutorul va sapa in viata ta personala. Asa ca asteptati pana atunci, inainte de a nu-l captura.

Date care nu ar trebui sa apara: starea civila, religie, numar de securitate sociala, hobby-uri, vacante viitoare si detalii de familie.

3. Uita de minciunile albe

Nu te mai vinde ca director atunci cand pozitia ta reala este manager de zona. Nu pune pozitii pe care nu le-ai avut, este foarte usor de detectat cand intervievatul minte. In plus, munca Resurse Umane este sa te investigheze.

4. Design

Este important ca CV-ul tau sa aiba un design bun, mai ales ca informatia sa fie lizibila. Anumite formate sunt respinse, in prima instanta, din cauza dificultatii de citire. Amintiti-va ca punctele principale sunt cele care ar trebui sa atraga atentia si sa-l faca pe recrutor sa manifeste interes.

5. Nu scrie la persoana a treia

Evita cuvintele: eu sau al meu. Este important sa nu va scrieti CV-ul la persoana a treia sau prima. Este un fapt ca in CV vorbesti despre realizarile tale si joburile tale anterioare, precum si despre experienta ta, asa ca cuvantul I nu este necesar.

6. Evitati graficele

CV-ul tau nu este o prezentare de 20 de pagini. Nu includeti grafice, cu atat mai putin tabele sau imagini. Cand ajungeti la interviu, veti avea timp sa dezvoltati aceasta parte.

7. Retele sociale

Ele nu sunt o parte importanta, cu atat mai putin daca postezi poze cu copiii tai, cainii, petrecerile sau ce vei manca in urmatoarea jumatate de ora pe feedul tau de Instagram tot timpul .

8. Salariul

Salariul nu trebuie inclus. De fapt, in CV ceea ce ar trebui sa iasa in evidenta sunt abilitatile, experientele si realizarile tale. Salariul, beneficiile si comisioanele vor fi discutate in timp util.

9. Vocabular

Cuvintele la moda, expresiile sau argoul nu ar trebui sa apara in CV-ul tau. Fii formal, se realizeaza cu o buna scriere, ortografie si utilizare a limbajului.

10. Reclamatii

Daca esti in cautarea unui nou loc de munca si iti urasti actualul sef sau crezi ca salariul tau a fost incorect, situatii pentru care te-ai hotarat sa schimbi firma, nu-l conta in CV si nici la interviul de angajare, persoane care se plang de nu tuturor le place totul, chiar duce la conflict.

Acum este timpul sa treceti peste ceea ce aveti in CV-ul actual si sa eliminati orice date care doar ocupa spatiu si, eventual, va saboteaza cautarea.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole