Aplicatiile de pe iPhone care numara pasii

Fa 10.000 de pasi pe zi. Aceasta este o cifra pe care toata lumea o marcheaza in cap ca fiind una dintre recomandarile medicale pentru a putea avea o sanatate buna.

Evident, lucrul optim este sa nu numeri singuri toti pasii si de aceea exista numeroase aplicatii pentru a putea indeplini aceasta sarcina. In acest articol va aratam cele mai bune optiuni care exista in App Store.

Esential intr-un pedometru pentru iPhone

Echipamentul folosit pentru efectuarea acestei masuratori este pedometrul. In App Store puteti gasi aplicatii care va transforma iPhone-ul in acest, pe langa faptul ca includ si alte functii care sunt esentiale. Dar, desi exista multe optiuni prezente, este intotdeauna important sa aveti cel mai bun instalat. De aceea ar trebui sa te uiti intotdeauna la caracteristici specifice pentru a avea cea mai buna optiune posibila. Acestea sunt rezumate in urmatoarele puncte:

  • Estetica : in orice aplicatie, trebuie avuta intotdeauna mare grija pentru designul interfetei sale. Trebuie sa fie in concordanta cu iOS si, mai presus de toate, sa arate simplu, astfel incat sa nu fii nevoit sa sapi prin zeci de meniuri pentru a putea vedea pasii pe care i-ai facut, ceea ce este ceva de care multe aplicatii pacatuiesc.
  • Consumul bateriei: aplicatiile de numarare a datelor au obligatia de a va urmari intotdeauna pozitia si de a utiliza senzorii iPhone-ului. Acest lucru duce la un consum mare de baterie. De aceea ar trebui sa cautati intotdeauna optiunile care sunt cel mai bine optimizate pentru iOS pentru a reduce consumul la minimum.
  • Pret: unul dintre punctele cheie atunci cand vorbim despre aplicatii. Marea majoritate a aplicatiilor sunt gratuite, dar altele integreaza un sistem de micro-tranzactii pentru a oferi functii suplimentare. Acesta este un lucru care ar trebui consultat chiar pe pagina App Store inainte de a face achizitia pentru ca acestea sa se adapteze mereu nevoilor dumneavoastra.

Numara pasii si nimic mai mult

Daca esti o persoana care cauta o aplicatie pentru a putea numara pasii fara functii adaugate care iti iau acest lucru, atunci vei vedea cele mai bune optiuni care exista.

Pedometru ++

Aceasta este o aplicatie extrem de simpla, dar isi indeplineste perfect functia de baza, care este de a afisa un numar de pasi. Profita de functia de numarare a pasilor pe care iPhone-ul o integreaza in aplicatia Sanatate. Acest lucru reduce considerabil consumul bateriei, deoarece diferitele functii care pot fi avute nu vor fi duplicate.

Ceea ce confera aceasta aplicatie este o estetica mult mai prietenoasa pentru a putea consulta toti pasii pe care i-ati facut. Intr-o diagrama cu bare vei vedea evolutia pe care ai facut-o, precum si numarul de etaje pe care le-ai urcat. Printr-un model de culoare poti identifica cu usurinta acele zile in care ai depasit 10.000 de pasi si, de asemenea, cand nu ai reusit sa atingi acest obiectiv.

Intensifica

O aplicatie care straluceste si din cauza cat de simpla este, deoarece ofera in principal datele pasilor si distanta pe care ati parcurs-o intr-o anumita zi. Retineti ca aceasta este o aplicatie compatibila atat cu iPhone, cat si cu Apple Watch. In orice moment este vorba despre atingerea scopului tau cu diferite forme de motivatie. Acestea se bazeaza pe compararea rezultatelor obtinute cu luna trecuta pentru a vedea evolutia clara.

Cel mai interesant este angajamentul pe care il are fata de accesibilitate. Asta pentru ca are suport cu scaune cu rotile pentru a putea inlocui treptele cu impingeri si distanta ca atare. Vei avea mereu pe ecran toate aceste date prin intermediul widget-urilor care pot fi pe ecranul de start pentru a controla cu usurinta evolutia obiectivului tau zilnic.

Numaratorul meu de pasi

Aplicatie complet gratuita, cu un design foarte simplu, care isi propune sa va imbunatateasca sanatatea de zi cu zi. Datorita cat de simplu este, are o greutate destul de mica si o compatibilitate excelenta, deoarece este necesar doar sa aiba un iPhone 5s ca minim.

Urmarirea care se face este destul de precisa fara a fi nevoie sa transportati dispozitivul intr-un loc anume. In orice moment, iti poti stabili obiectivele personale, asa ca ar trebui sa te limitezi la cei 10.000 de pasi recomandati. Veti putea impartasi cu usurinta progresul dvs. prin retelele de socializare, iar animatiile sunt destul de bune. Toate acestea fara a avea reclame care sa te enerveze.

Pasi – Contor de pasi

Afla cat de mult mergi in timpul zilei datorita acestei aplicatii, deoarece dintr-o privire cu interfata care o integreaza poti vedea pasii pe care i-ai facut astazi si toata saptamana. Se integreaza cu aplicatia Apple Health pentru a exporta toate datele care sunt colectate de sistemul sau de numarare.

Grafica care este integrata este cu adevarat interesanta, pentru a vizualiza activitatea din ultima saptamana cu pasii zilnici. Nu este necesar ca Steps sa fie mereu deschis pentru a putea tine evidenta pasilor care se fac. Aceasta inseamna ca nu are un efect semnificativ asupra bateriei, care este unul dintre punctele cheie de luat in considerare.

Alternative cu caracteristici suplimentare

In cazul in care doriti o cantitate mai mare de informatii suplimentare, dincolo de pasii care sunt parcursi intr-un interval de timp specific, mai jos va vom arata cele mai bune optiuni care sunt disponibile.

Pedometru – Accupedo

Urmariti plimbarea pe care o faceti zilnic datorita acestei aplicatii. Integreaza grafice si rapoarte zilnice usor de citit pentru a controla pasii, caloriile arse, distanta si timpul consumat. Nu va conta unde puneti mobilul pentru a face numaratoarea, deoarece va folosi GPS-ul pentru a face acest lucru.

Acesta integreaza un algoritm inteligent care incepe sa-ti urmeze pasii si se opreste cand vede ca te-ai oprit sa faci ceva. Deoarece GPS-ul este folosit pentru a va putea controla pasii, veti putea vedea clar traseul pe care l-ati parcurs pe o harta. Are capacitatea de a monitoriza diferite activitati, cum ar fi alergarea sau ciclismul.

Pedometru treptat

Unul dintre cele mai puternice pedometre care pot fi gasite in App Store pentru a va monitoriza obiectivele de fitness. De indata ce incepi, poti stabili obiectivul pasilor pe care vrei sa-i faci in fiecare zi. In orice moment, puteti urmari activitatea pe care o desfasurati cu alte date, cum ar fi distanta, caloriile, timpul activ, viteza, ritmul cardiac si multe altele.

Ceea ce este cu adevarat interesant este posibilitatea impartirii calatoriilor care au loc. Cu alte cuvinte, daca urmeaza sa parcurgeti un anumit traseu, il puteti monitoriza individual prin aceste calatorii. In plus, include si o aplicatie pentru Apple Watch si ale carei date pot fi imbinate pentru a avea o precizie mult mai mare.

Pasi+

Pentru a evita un consum mare de baterie, aplicatia foloseste functionalitatea de numarare a pasilor proprie a iPhone. Pasii care se fac zilnic sunt urmariti pe langa numararea caloriilor, distantei si chiar etajelor care sunt urcate pe acele dispozitive compatibile.

Steps+ va permite sa creati un obiectiv zilnic in numarul de pasi sau calorii, aratand intotdeauna progresul catre obiectivul care a fost stabilit intr-un mod clar. Pe masura ce obiectivele sunt indeplinite, poti primi notificari pentru a avea date clare despre tot ce se intampla in ziua ta.

StepsApp

Pentru a evita consumul excesiv de baterie, exista un numarator automat de pasi care se activeaza doar cand mergi. Utilizeaza algoritmul pe care l-au dezvoltat pentru a porni si opri automat numaratoarea. In orice moment exista o istorie cu diferitele tendinte ale pasilor care au fost facuti. Designul este foarte asemanator cu aplicatia Activity de pe iPhone pentru a controla toate datele de pe Apple Watch.

Dincolo de mers pe jos, puteti urmari si diferite exercitii cu urmarirea GPS. Aceasta inseamna ca oricand poti avea acces la traseul pe care l-ai urmat. Pentru a va motiva, dezvoltatorii au introdus o serie de premii cu medalii 3D. Pe scurt, se urmeaza o politica foarte asemanatoare cu cea urmata de Apple insusi.

Pe care le recomandam?

Sunt multe optiuni pe care le-am putut gasi in App Store, dar fara indoiala am ramas cu doua dintre aceste aplicatii. Primul dintre ele Pedometru++ pentru evaluarile pozitive pe care le au si estetica simpla, dar suficienta pentru a putea avea toate datele despre numarul de pasi pe care urmeaza sa-i faci pe parcursul unei zile. Veti avea, de asemenea, cum nu se putea altfel, informatiile multor alte date dincolo de pasii in sine.

Dar daca doriti mai multe informatii despre iPhone, exista Stepwise pentru a putea efectua un control individualizat al fiecaruia dintre rutele pe care le urmati. Pe langa faptul ca poti separa individual datele privind pasii sau caloriile arse, vei avea si harta traseului pe care l-ai urmat prin conectivitate GPS.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole