Ce trebuie sa faci pentru a sterge definitiv nudurile de pe telefon

Cu siguranta marea majoritate a adultilor au nuduri pe telefon, sexting -ul este deja o practica obisnuita si, dintr-un motiv ciudat, creierul nostru ne obliga sa ne facem fotografii nud si sa le trimitem prin telefon, chiar stiind ca nu este cea mai sigura cale. si ca riscam ca cineva sa le descopere.

Google a marturisit deja in urma cu cateva zile ca a trimis din greseala fotografiile si videoclipurile private ale mii de utilizatori catre alte conturi ale unor persoane care nu aveau nicio legatura cu ele, mai stim ca orice telefon poate fi spart si ca, daca se intampla asta, totul Ceea ce avem acolo este la cheremul piratilor digitali, dar chestia asta nud este o obsesie si totul pare sa indice ca nu se va opri prea curand si nu trebuie sa incetezi sa faci asta daca nu vrei. (in final, poate fi o tactica grozava cand partenerul tau nu este in oras si ai chef).

Dar ce se intampla cand iti schimbi telefonul sau cand vrei sa-l vinzi? Altii trebuie sa va vada nudurile? Cu siguranta stii deja ca ceea ce incarci pe Internet traieste acolo pentru totdeauna, mai ales daca il distribuie pe alte retele sau site-uri, dar fotografiile pe care le ai pe telefon pot fi sterse si, daca o faci corect, nu vor mai ramane. .urme de ele oriunde si nici cel mai tehnologic tocitar nu le-a putut recupera.

Si nu vorbim doar despre fotografiile sexuale, ci si despre acea fotografie pe care ai facut-o cu iritatia care a iesit intr-o zona sensibila, despre piciorul pe care l- ai luat pentru a vedea daca totul este normal acolo sau despre experimentele tale artistice sau pur si simplu fotografiile personale. asta nu vrei sa cada in mainile altora.

Inainte de a scapa de vechiul telefon, este esential sa stergi tot acel material sensibil pe care nu vrei sa ajunga in mainile gresite (cum ar fi cele ale unui fars care devine viral).

Asta ar trebui sa faci

In primul rand, trebuie sa deconectati celelalte gadget-uri

Daca ai un Apple Watch sau AirPods , trebuie sa rupi legatura dintre ele, ceasul tau va face automat backup pentru ceea ce ai acolo. Pentru a le „taia” relatia trebuie pur si simplu sa le puneti cap la cap, sa deschideti aplicatia Apple Watch, sa mergeti la fila „Ceasul meu”, sa apasati butonul i si sa selectati Anulare Apple Watch, la fel si cu AirPod-urile dvs.

Apoi, este randul tau sa faci o copie de rezerva a ceea ce ai pe telefon

Ceasul tau face un backup automat, dar asta nu se intampla cu telefonul tau, trebuie sa selectezi ce vrei sa pastrezi si, daca nu vrei sa pierzi nimic, trebuie sa faci singur un backup. Daca aveti deja un cont iCloud (si va recomandam sa faceti), trebuie sa va conectati la Wi-Fi si sa incepeti backup-ul pe iPhone, altfel va trebui sa utilizati iTunes si stim cu totii ca nimeni nu mai foloseste asta.

Pentru a crea copii de rezerva trebuie sa accesati Setari, sa selectati Apple ID, sa intrati in iCloud, sa selectati optiunea iCloud Backup si apoi Backup acum.

Al treilea pas este sa va inchideti ID-ul Apple

Contul dvs. nu se inchide neaparat cand inchideti pagina, iar daca nu o inchideti corect, riscati ca altcineva sa intre si sa o foloseasca, sau datele salvate de dvs. sa fie sterse.

A face acest lucru este usor, pentru Apple ID, daca folosesti iOS 10.3 sau o versiune ulterioara trebuie sa mergi la Setari, apoi Apple ID si Deconectare. Daca utilizati iOS 10.2 sau o versiune anterioara, trebuie sa accesati Setari, iCloud, selectati Deconectare, apoi „Stergeti de pe iPhone-ul meu” , mergeti la Setari, iTunes si App Store, ID Apple si alegeti Deconectare.

A, si nu uitati sa va stergeti toate mesajele.

Ceea ce urmeaza este sa stergeti fotografiile si aplicatiile una cate una

Vi se poate parea plictisitor, dar este singura modalitate, Apple nu va ofera optiunea de a sterge totul deodata, asa ca va trebui sa o faceti manual.

In cele din urma trebuie sa apasati butonul de „autodistrugere”.

Ok, nu exista niciun buton de genul asta, dar daca exista unul care va permite sa resetati telefonul pentru a va asigura ca ati sters totul, ca ati dezactivat codul de securitate si functia Gaseste-mi iPhone-ul, va dura ceva timp pentru telefonul asa trebuie sa ai rabdare, dupa aceea nudurile tale si orice altceva vor fi sterse definitiv. Ce trebuie sa faci este sa mergi la optiunea Setari, General, Restaurare si sa selectezi Sterge tot continutul si setarile.

Daca aveti un telefon Android, ar trebui sa faceti si o copie de rezerva, sa dezactivati protectia impotriva furtului care impiedica pe cineva sa-l restaureze, sa va deconectati de la Google, sa stergeti tot ce doriti sa stergeti si sa restaurati telefonul, dar trebuie sa spuneti si Google sa uite tot acea.

Pentru a elimina telefonul din contul dvs. Google, trebuie sa mergeti la managerul de dispozitive , sa faceti clic pe cele trei butoane si sa va deconectati, iar voila, nudurile dvs. sunt in siguranta.

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole