Oana Roman vorbeste despre problemele din copilarie

Invitata la o emisiune, Oana Roman a vorbit pentru prima data despre kilogramele sale in plus si despre copilaria nu tocmai fericita pe care a avut-o aceasta.

„Toti oamenii care au incercat sa ma umileasca, si-au facut pacat mare la Dumnezeu pentru ca nu s-au gandit ce se ascunde in spatele kg mele. Au facut o campanie de denigrare a mea. Eu am realizat ca nu am explicat niciodata de ce am luat kilograme in plus, nimeni nu m-a intrebat. S-a creat o idee ca mananc mult si punct.

Nimeni nu s-a gandit care e cauza. Unii mananca mult, nu e cazul meu. Totul s-a intamplat la 13 ani, faceam sport si ieseam la joaca. Peste noapte, a venit Revolutia si viata mea s-a schimbat peste noapte. Au venit unii si au tras cu mitraliere. Intr-o singura noapte am fost mutati fortat din casa in alta parte. Am trait in teroare. Un aghiotant ne supraveghea constant 24/24 in casa, cu mitraliera. Este cumplit, nu mai aveam radacini, prieteni, nimic.

Am fost nevoita sa renunt la sport. S-a instalat si o depresie grava, profunda. Eu nu am stiut cum sa o tratez, tata era plecat cu zilele, mama era ingrozita. La scoala eram injurata, au fost traume infernale. Ele au declansat o depresie grava care la randul ei a creat un dezechilibru hormonal. Nici pana azi medicii nu mi-au gasit leac. Eu nu sunt un om care mananca mult si s-a ingrasat. Eu cred ca Adelina mananca mai mult decat mine. Totul este psihic, vine de la cap si de la problemele acelea (n.r. Revolutia). Eu nu au reusit sa trec peste ele.

Analizele mele sunt ok, nu am probleme cu nimic, nici cu colesterolul. Am avut perioade in care am tinut diete si am slabit. In psihicul meu insa, nu exista liniste. Am o viata tumultoasa si care nu a fost draguta cu mine”, a spus Oana Roman pentru WOWbiz.

Articolul precedentDieta cu morcovi
Articolul următorBeneficiile joggingului pentru organism

DIN ACEEASI CATEGORIE

Cele mai noi articole